Geoplin pridobil Certifikat bonitetne odličnosti A

V mednarodnem projektu finančne analize podjetij v 19 evropskih državah, ki jo je izvedla Bonitetna hiša Bisnode, se je družba Geoplin uvrstila med 7,36 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v razred A.

V letu 2013 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost zgolj 9.203 podjetij, registriranih je približno 125.000. V  splošni dejavnosti družbe Geoplin, tj. na področju trgovine na debelo s trdimi, tekočimi in plinastimi gorivi, je registriranih 109 podjetij v Sloveniji, od tega le družba Geoplin dosega mednarodne standarde razreda A. S tem je družba Geoplin pridobila Certifikat bonitetne odličnosti A.

 

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12 mesecih.

Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju. Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.