Fensterbau / Frontale 2014

Na prihajajočem dogodku od 26-29, marca se ponuja znova edinstven pregled trga na področju oken, vrat in fasad v ponudbi razstavljavcev, podjetij na Fensterbau / Frontale 2014 v Nürnberg. Nürnberg z roko v roki z industrijo.

Več kot 770 razstavljavcev bo pokazalo svoje izdelke na sejmu Fensterbau / Frontale 2014. Približno 100. 000 obiskovalcev nestrpno čaka na odprtje vrat, posebej v industriji. Nürnberg z roko v roki z industrijo.

Vsak dve leti se proizvajalci oken – in fasad, zidarji, tesarji/mizarji, arhitekti in trgovci najnovejših profilnih sistemov, komponent, stekla, tesnil, varnostne tehnologije, strojev in še veliko več zberejo v Nürnbergu.

Letos je na voljo še več prostora za nove – in izboljšane rešitve v novi dvorani 3A.

Ampak inovacije ne najdemo ne le na velikih razstavnih prostorih največjih proizvajalcev – celo manjši razstavljavci ponujajo razburljiva odkritja. Tako, na primer mladih inovativnih podjetij v dvorani 1 stojnica, ki financira) vredno.

Mlada, inovativna podjetja se prestavljajo v dvorani 1 s podporo 8fianciranjem) Avstrijskega Zveznega urada za gospodarstvo in izvoznega nadzora (BAFA).

“Udejanimo raziskave – bolje bomo živeli” je moto različnih združenj in institucij v okviru letošnje posebne razstave, namenjene raziskovalnemu področju. Vzporedno bo potekala ift konferenca na temo raziskave v industriji.

Modra barva loga označuje poseben poudarek letošnjega sejma “Avtomatizaciji na področju oken in fasade”. Na pobudo Fensterbau / Frontale v sodelovanju z delovno skupino Marketing Automation pri VFF – (Združenju proizvajalcev oken in fasad) prikazujejo priložnosti za uporabo avtomatskih rešitev za razvoj gradnje objektov. Veliko razstavljalcev predstavlja rešitve in prikazuje svoje znanje na področju zgradb.

V sodelovanju z arhitekti (zagotavlja Forum arhitektov) že sedmič zjutraj na drugi dan sejma, izključno za arhitekte, informacije in predavanje, v okviru ob sejemskega  programa. Iz teme visoko strokovnega v splošni kontekst, pod naslovom “Arhitektura”, Forum je namenjen ureditvi razmerij med umetnostjo in arhitekturo.

Bern University of applied sciences (BUAS) predstavlja v dvorani 5/ 303 informacijeo najnovejših raziskovalnih projektih. Že drugič je organizirajo seminarja (27 in 28. marca) v Budimpešti, NCC East v okviru serije dogodkov “Gumb of the Windays” skupaj z vodilnim Švicarskim industrijskim združenjem vsak dan med 10:30 in 12:30.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.