Fasadne plošče Swisspearl – za vsak

ETERNIT Slovenija
Photo by ETERNIT Slovenija

Fasada je končni element vsake stavbe. Prvi, trajen vtis. Gre za združitev arhitekturne ustvarjalnosti, trendov ter učinkovitosti. Njena dolga življenjska doba zagotavlja trajno udobje ter veliko pripomore k prijetnemu bivalnemu počutju, kakor tudi k urejenemu in sodobnemu videzu stavb.

Fasadne plošče Swisspearl so namenjene oblaganju masivno in montažno zgrajenih novih stavb, kot tudi objektov, ki potrebujejo prenovo zunanje fasadne obloge. Zasnovane so po načelu prezračevanje fasade in se lahko pritrjujejo na leseno ali kovinsko podkonstrukcijo. Način pritrjevanja z uporabo vijakov ali kovic omogoča učinkovito pritrditev na nosilno konstrukcijo. Lahko pa se pritrjujejo tudi z nevidnim pritrjevanjem Sigma ali pa se plošče s posebnim premazom ARSB tudi lepijo. Prezračevane fasade so primerne za vse vrste objektov. Še posebno so primerne za objekte, pri katerih je zračna vlaga v notranjosti zelo velika (različni industrijski objekti, šole, vrtci, bazeni …) in za tiste, pri katerih so fasade zelo izpostavljene padavinam.

Sestavljene so iz vlaknocementa, ki je vzdržljiv, naraven material s številnimi prednostmi, kot so energetska učinkovitost, visoka kakovost in zanesljivost, obstojnost v vseh vremenskih prilikah, dobra zvočna izolativnost, zmrzlinska odpornost, negorljivost, dolga življenjska doba.

Velikoformatne fasadne plošče Swisspearl nudijo fasadi vse kar potrebuje: lep izgled, individualnost, karakter, teksturo, barvo in zelo pomembno visoko učinkovito zaščito.

Velikosti plošč so lahko poljubne, največje merijo 3050 x 1250 mm ter so debeline 8 ali 12 mm. Swisspearl plošče imajo tudi različno obdelano površino (imitacija lesa, sijoči in mat premazi, linearni utori..), impregnirane robove in premaz zadnje strani. Na razpolago so v različnih zaključnih obdelavah. Po obrezovanju vseh štirih robov se lahko dodatno razrežejo na želene velikosti. Pestrost barv in tekstur ter kakovost in preprostost obdelave plošč dajejo oblikovalcem možnost uporabe v različnih konstrukcijah in okoljih. Odpirajo širok manevrski prostor za gradnjo streh in fasad ter omogočajo poenoten videz strehe in fasade.

eternit slovenija
Fasadne plošče Swisspearl so na voljo v različnih serijah Reflex, Avera, Carat, Vintago, Vintago-Reflex, Gravial, Nobilis, Zenor, Planea in Terra in so razpoložljive v širokem spektru komplementarnih odtenkov ter sodijo v sam vrh fasadnih rešitev na področjih ustvarjanja kontrastov, spektakularnih učinkov in skladnosti z okoljem. Photo by Eternit Slovenija

Eternit Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@eternit.si

info@eternit.si | +386 5 392 15 72 | Spletna stran

Eternit Slovenija, d. o. o. je vodilna družba na področju jugovzhodne Evrope s proizvodnjo in trženjem visokokakovostnih in ekoloških vlaknocementnih strešnih in fasadnih izdelkov Swisspearl.

Prejšnji članekOpozorilo vinogradnikom! Obvezno zatiranje škodljivca
Naslednji članekV Ljubljani prva pokrita javna kolesarnica, kolesarska ulica in izposoja električnih koles
info@eternit.si | +386 5 392 15 72 | Spletna stran

Eternit Slovenija, d. o. o. je vodilna družba na področju jugovzhodne Evrope s proizvodnjo in trženjem visokokakovostnih in ekoloških vlaknocementnih strešnih in fasadnih izdelkov Swisspearl.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.