Elektro energija ponovno odprla javni razpis UREZRKO 2013 za gospodarstvo

Elektro energija je dne, 19. 10. 2013 objavila javni razpis UREZRKO 2013-1-gospodarstvo za sofinanciranje nepovratnih finančnih spodbud za vgradnjo energetsko učinkovitih sistemov razsvetljave, energetsko učinkovitih elektromotornih pogonov ter namestitev opreme za izvajanje obratovalnega monitoring in upravljanje z energijo.

Prvi javni razpis je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 27 z dne 29. 3. 2013 in je potekal v času od 29. 3. 2013 do vključno 13. 9. 2013, ko je bil zaprt zaradi porabe razpoložljivih finančnih sredstev.

Glede na to, da finančna sredstva v okviru javnega razpisa UREZRKO 2013-1- javni sektor za sofinanciranje nepovratnih finančnih spodbud za vgradnjo energetsko učinkovitih sistemov razsvetljave, energetsko učinkovitih elektromotornih pogonov ter namestitev opreme za izvajanje obratovalnega monitoring in upravljanje z energijo, do roka niso bila v celoti porabljena, so le-ta prerazporedili na gospodarski sektor in ponovno odprli javni razpis.

O zaprtju razpisa in porabi sredstev ponovno odprtega javnega razpisa, bo objavljeno v Uradnem listu RS in na spletni strani www.elektro-energija.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.