ECE opozarja na previdnost pred lažnimi predstavniki elektropodjetij

Na ECE so v zadnjem času bili že večkrat obveščeni o neznancih, ki se po domovih lažno predstavljajo kot sodelavci različnih ponudnikov električne energije, lastnikom pa ponujajo v podpis obvezujoče pogodbe za dobavo električne energije. V ECE zato vse odjemalce pozivamo k previdnosti.

Odjemalcem svetujemo, da preverijo identifikacijo neznanih oseb – imeti morajo službeno kartico s fotografijo, logotipom in naslovom podjetja. Vsi terenski delavci naših družb Elektro Celje in Elektro Gorenjska imajo vedno pri sebi ustrezno identifikacijo, prav tako nosijo službena oblačila z vidnim logotipom družbe.

V primeru zlorab in lažnega predstavljanja neznanih oseb nas lahko obvestite po telefonu na številko 080 22 04 ali nam pošljete elektronsko pošto na naslov info@ece.si.

Na povezavah si lahko ogledate še opozorila Elektro Celja in Elektro Gorenjska.

ECE je drugi največji dobavitelj energije pri nas z največjim številom kupcev, ki svojim odjemalcem ponuja električno energijo, zemeljski plin in biomaso. Domove in mala podjetja napajajo s 100 % čisto energijo iz obnovljivih virov brez doplačila. Kot prvi v Sloveniji pa svojim kupcem ponujajo inovativne grafične račune, ki omogočajo boljši pregled nad porabo energije. Inovativni so tudi na IT-področju, saj ponujajo mobilno aplikacijo ECE Mobil za pametne telefone in spletni portal Moj ECE, ki omogočata preprost način spremljanja porabe, stanja plačil in odprtih postavk ter najpreprostejši način javljanja stanja števca.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.