E3: Javni razpis za spodbujanje izvajanja energetskih pregledov in programov informiranja in ozaveščanja

V uradnem listu je podjetje E3 objavilo javni razpis E3URE-2014-1 za nepovratne finančne spodbude je namenjen za projekte, ki zagotavljajo prihranke pri končnih odjemalcih energije.

Gre za ukrepa na področju Republike Slovenije. Pod prve ukrepe spadajo tisti, ki izvajajo razširjene energetske preglede. Ti pregledi zahtevajo natančno analizo podjetja ali zgradbe. Vsebujejo izračune energetskih potreb in analizo izbranih ukrepov za učinkovito rabo energije. K drugim ukrepom pa spadajo programi informiranja in ozaveščanja.


Pogoji

V javnem razpisu lahko sodelujejo poslovni subjekti s sedežem v Republiki Sloveniji. Ti poslovni subjekti so občine, podjetja in drugi subjekti.

Vrednost

Skupna višina sredstev znaša 50.000,00 EUR.

Za posamezne investicije so mikro/mala podjetja lahko sofinancirana do največ 50% stroškov investicije, srednja podjetja 40% in velika podjetja do 30%.

Rok

Vloge se bodo sprejemale do 10. junija 2014 do 11. ure ali do objave obvestila o porabi sredstev. Dodatne informacije o razpisu so dostopne tukaj. Za več informacij o razpisih se udeležite izobraževanja Aktualni razpisi za nepovratna in povratna sredstva.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.