Kinetic reaktor: Kakovostna pitna voda na vaši pipi

Kinetic reactor

Slovenska inovacija v svetovnem merilu vam nudi profesionalno čiščenje vode v vašem domu. Pri klasičnih tehnologijah čiščenja, kot so filtri za vodo z aktivnim ogljem, magnetni, ionski izmenjevalci zahtevajo zamenjave vložkov ali ionske mase ali so za gospodinjsko uporabo neprimerni, takšni so npr. magneti. Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu. Obdelave vode, ki poleg H2O vsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in organizmov, so se lotili na znanstveno podprt način. Učinkovitost delovanja so dokazali v profesionalni rabi in na velikih sistemih, tehnologijo pa selijo v vaš dom.

KAJ ZMORE KINETIČNA TEHNOLOGIJA?
Omejevanje nalaganja vodnega kamna, nevtralizacijo organskih in anorganskih primesi v vodi, učinkovito dezinfekcijo vode z uničevanjem bakterij in drugih mikroorganizmov v vodi in to z uporabo vodnega toka samega in brez kemikalij. Tehnologija temelji na uporabi fenomenov hidrodinamične kavitacije, novo izumljenega postopka aeracije vode in uporabi mehanskih sil za obdelavo vode v podtlačnem okolju. Še več, tehnologijo je družbama uspelo zapakirati v velikost mrežice oziroma aeratorja za pipo, ki opravlja tudi funkcijo varčevanja z vodo.

KINETIC REAKTOR V VAŠEM DOMU
KINETIC reaktor na pipi omejuje nalaganje vodnega kamna, odstranjuje neželene anorganske (npr. železo) in organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi, preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju ter odstranjuje klor iz vode, ki je sicer potreben za skladnost pitne vode, našemu zdravju, okusu in vonju vode pa je precej manj prijazen. Učinkovitost KINETIC reaktorja podjetja J in P d.o.o. so potrdili in verificirali v laboratorijih tehničnih institutov doma in po svetu.

O zmogljivosti čiščenja vodnega kamna in pitju kakovostne vode s pipe se lahko prepričate tudi vi. Več informacij o Kinetic reaktorju dobite na tej kinetic-reactor.com, telefonski številki +386 (0)31 528 515 in e-pošten naslovu info@kinetic-reactor.com.

Prejšnji članekIPCC: Globalno segrevanje moramo omejiti pod 1,5 °C
Naslednji članekVse kar morate vedeti o ogrevanju

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.