Do čistega zraka s Samsung klimatsko napravo

pure 1.0

Samsung je leta 2007 predstavil prvo klimatsko napravo s tehnologijo WindFree TM. Sistem hlajenja WindFree TM nežno in enakomerno širi svež zrak skozi tisoče mikroskopskih odprtin in tako ustvarja “brezvetrje”.

Brez izpostavljenosti pihanju

Tehnologija WindFree TM je inovacija, ki ljudem omogoča udobno življenje, delo in sprostitev brez izpostavljanja neprijetno hladnemu pihanju.

Leta 2020 je Samsung predstavil popolnoma novo paleto izdelkov WindFree TM. Posodobili so zasnove z novimi pametnimi tehnologijami, ki zagotavljajo več udobja v zaprtih prostorih, izboljšana pa je tudi njihova energetska učinkovitost.

Pure 1.0  WindFree TM

Med prvimi izdelki, ki jih Samsung predstavlja v letu 2021, je največja inovativnost – nova klimatska naprava PURE 1.0 WindFree TM.

Pure 1.0 je klimatski sistem, opremljen z zmogljivim elekrostatičnim filtrom PM1.0, ki deluje kot čistilec zraka. Poleg tega, da zajema prah do 0,3µm, filter PM 1.0 nekatere vrste bakterij z elektofiltrom tudi uničuje. Ščetkast razdelilnik ustvarja negativne ione, ki dajo prašnim delcem in posameznim vrstam bakterij negativen naboj, ti pa se zaradi elektrostatične sile zbiralnika tako rekoč prilepijo na ozemljeno elektrodo. Filter tako omogoča odlično klimatizacijo notranjosti s čistim zrakom. Dodatna prednost tega filtra je, da je polpralen in tako prihrani stroške nakupa, vzdrževanja in zamenjave.klimatska naprava Samsung

Laserski senzor, nameščen na naprednem zaslonu, se seznanja z ravnjo kakovosti zraka in se samodejno čisti s funkcijo, ki temelji na umetni inteligenci. Čim onesnaženost zraka v zaprtem prostoru doseže ali preseže raven 3, se prikaže pojavno okno. To pojavno okno ne le obvešča, temveč tudi omogoča uporabniku, da se odloči, ali želi vklopiti način čiščenja ali ne.

Samsung tudi predstavlja dekorativne panele s filtrom zraka za 1- in 4-smerno WindFree TM kaseto ter 360 kaseto. Pralni filtri omogočajo preprosto vzdrževanje in jih je Intertek preveril za 99-odstotno odstranjevanje nekaterih vrst bakterij z uporabo sterilizacijskega testa.

info@samair.si | Spletna stran

Uvoznik in distributer klimatizacijskih sistemov Samsung za Slovenijo (ogrevanje in hlajenje), ki nudi rešitve za dom in poslovne prostore. Strokovnjaki za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, toplotne črpalke, klimatske naprave, multisplit sisteme.

Prejšnji članekS čim hranite svojega psa?
Naslednji članekFinska je verjetno rešila največjo težavo jedrskih elektrarn
logo Samair
info@samair.si| Spletna stran

Uvoznik in distributer klimatizacijskih sistemov Samsung za Slovenijo (ogrevanje in hlajenje), ki nudi rešitve za dom in poslovne prostore. Strokovnjaki za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, toplotne črpalke, klimatske naprave, multisplit sisteme.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.