Denarnici prijazno ogrevanje

mysun

IR-paneli vse bolj priljubljeni

IR-paneli so danes eden izmed bolj priljubljenih načinov ogrevanja. Zakaj? Začetna investicija je nizka, z njimi pa lahko ogrevate vsak prostor posamično, kar je še posebej dobrodošlo v prehodnih obdobjih. Tudi montaža je poceni in enostavna, velik plus pa je poleg tega še to, da IR-paneli ne potrebujejo vzdrževanja. So trajna in varčna rešitev za vsak dom. V povezavi z ustreznim termostatom lahko ogrevanje prostorov popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam. Mnogi jih imajo v prostoru tudi kot dekoracijo, saj jih lahko naročite v različnih barvnih odtenkih, omislite pa si jih lahko celo v obliki ogledala ali z motivom po vaši želji. Poleg tega, da so popolnoma prilagodljivi, boste prihranili prostor za kurilnico in s tem povezane stroške. Dobite jih s kar 15-letno garancijo.

mysun

Električno talno gretje, idealno za prenove

Poleg IR-panelov ima danes ogromno novejših stanovanjskih prostorov električno talno gretje. Blagovna znamka MySun vas tudi pri tem ne bo razočarala in bo v povezavi s pametnim termostatom vaš najboljši prijatelj v hladnih mesecih. Namenjena je večini talnih površin, ki si jih lahko zamislite v svojem stanovanju. Gre bodisi za grelno preprogo ali grelno folijo, v obeh primerih je grelec zelo tanek in zato odlična odločitev tudi ob prenovah, kjer smo načeloma omejeni z višino, prav tako pa si ne želimo večjih gradbenih posegov. Prav tako ne potrebuje vzdrževanja, presenetili pa vas bodo nizki stroški obratovanja. Na sisteme električnega talnega ogrevanja MySun jamčijo kar z 20-letnim garancijskim rokom.

Novembrska MySun akcija

V novembru potekata v spletni trgovini MySun kar dve akciji za brezplačen termostat! Preverite na https://www.mysun.si/akcija-november/ in ne zamudite priložnosti, ki vam jo ta mesec ponuja MySun.

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Prejšnji članekKako pogosto menjati brisače?
Naslednji članekTako bodo spremenili Ljubljano

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.