Denarnici prijazno ogrevanje

mysun

IR-paneli vse bolj priljubljeni

IR-paneli so danes eden izmed bolj priljubljenih načinov ogrevanja. Zakaj? Začetna investicija je nizka, z njimi pa lahko ogrevate vsak prostor posamično, kar je še posebej dobrodošlo v prehodnih obdobjih. Tudi montaža je poceni in enostavna, velik plus pa je poleg tega še to, da IR-paneli ne potrebujejo vzdrževanja. So trajna in varčna rešitev za vsak dom. V povezavi z ustreznim termostatom lahko ogrevanje prostorov popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam. Mnogi jih imajo v prostoru tudi kot dekoracijo, saj jih lahko naročite v različnih barvnih odtenkih, omislite pa si jih lahko celo v obliki ogledala ali z motivom po vaši želji. Poleg tega, da so popolnoma prilagodljivi, boste prihranili prostor za kurilnico in s tem povezane stroške. Dobite jih s kar 15-letno garancijo.

mysun

Električno talno gretje, idealno za prenove

Poleg IR-panelov ima danes ogromno novejših stanovanjskih prostorov električno talno gretje. Blagovna znamka MySun vas tudi pri tem ne bo razočarala in bo v povezavi s pametnim termostatom vaš najboljši prijatelj v hladnih mesecih. Namenjena je večini talnih površin, ki si jih lahko zamislite v svojem stanovanju. Gre bodisi za grelno preprogo ali grelno folijo, v obeh primerih je grelec zelo tanek in zato odlična odločitev tudi ob prenovah, kjer smo načeloma omejeni z višino, prav tako pa si ne želimo večjih gradbenih posegov. Prav tako ne potrebuje vzdrževanja, presenetili pa vas bodo nizki stroški obratovanja. Na sisteme električnega talnega ogrevanja MySun jamčijo kar z 20-letnim garancijskim rokom.

Novembrska MySun akcija

V novembru potekata v spletni trgovini MySun kar dve akciji za brezplačen termostat! Preverite na https://www.mysun.si/akcija-november/ in ne zamudite priložnosti, ki vam jo ta mesec ponuja MySun.

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Prejšnji članekKako pogosto menjati brisače?
Naslednji članekTako bodo spremenili Ljubljano

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

S spleta


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.