BoxSpring postelje – Moderne oblazinjene postelje

maremico boxspring postelja

Ljubitelji oblazinjene postelje so v zadnjih letih navdušeni nad »Box spring« dizajnom, s katerim se lahko pohvalijo oblazinjene postelje BoxSpring. K njihovemu navdušenju se pridružujemo tudi mi, saj smo opazili, da se določene BoxSpring postelje izdelujejo v Sloveniji.

Oblazinjene BoxSpring postelje na ključ – Spoznajte jih v živo

Če se tudi vi spogledujete z novim trendom moderne oblazinjene BoxSpring postelje, jo lahko v živo preizkusite v Spalnem centru Maremico. Strokovnjaki za zdravo spanje vam bodo svetovali glede višine postelje, barvnega odtenka, dizajna in modela BoxSpring postelje ter vam predlagali, katero ležišče bi vam izdelali in vgradili v posteljo BoxSpring, da bo za vašo hrbtenico kar najbolje poskrbljeno. Njihova brezplačna strokovna dostava in montaža pa sta pika na i.

maremico boxspring postelja

Nad oblazinjeno BoxSpring posteljo navdušeni tudi arhitekti

Čas je pokazal, da predstavlja slovenska BoxSpring postelja vrhunec v pohištveni industriji, zato so nad njo upravičeno navdušeni tudi številni arhitekti, ki s pomočjo nove oblazinjene postelje BoxSpring, svojim naročnikom ustvarjajo čudovite spalnice.

»BoxSpring mi je kot arhitektki všeč, ker je postelja enakih dimenzij kot ležišče. To pomeni, da ni odvečnih vogalov pa še oblazinjena je, kar pomeni, da se ne moremo udariti ob posteljo. Poleg tega nudi nešteto možnosti oblikovanja pri širini, višini. Cenim to individualnost.« pove arhitekta Lara Romih.

Boxspring postelje - Oddaja TV Ambienti 27. februar 2021 - Lara Romih in Emil Marinšek

KONTAKT:
Spalni center Maremico, Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana
01 5610 900  I  prodaja@maremico.si  I  www.boxspring.si

 

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.