Bled dobil električno kolo

Družba Elektro Gorenjska je jubilejno 50. obletnico praznovala skladno s svojimi dolgoletnimi cilji – skrb za zanesljivo in kakovostno oskrbo z električno energijo ter z aktivnim prizadevanjem za ohranjanje okolja. Na zaključnem dogodku so pripravili okroglo mizo na temo gorenjske trajne mobilnosti, v želji povezovanja v prizadevanjih za čistejše okolje, pa so vsem 17-im gorenjskih občinam, v katerih skrbijo za zanesljivo in kakovostno oskrbo z električno energijo, podarili električno kolo.

Elektro Gorenjska že 50 let soustvarja razvoj Gorenjske z zanesljivo in kakovostno oskrbo električne energije ter z vlaganji v infrastrukturo. Podjetje je zelo vpeto v lokalno okolje in lokalne skupnosti ravno z razvojem in vzdrževanjem elektrodistribucijskega omrežja ter v prizadevanjih za skladen in trajnosten razvoj Gorenjske. Ravno tej vrednoti so v podjetju namenili krovno pozornost ob zaključku praznovanja 50. letnice. V podjetju verjamejo, da je le skladen in trajnosten razvoj ključen za Gorenjsko regijo ter ohranjanje okolja. Zato so ob tej priložnosti pripravili okroglo mizo »Soustvarjanja trajnosti Gorenjske«, s ciljem, da bi vsi akterji razvoja Gorenjske regije prepoznali pomen trajnostne mobilnosti ter to vrednoto v medsebojnem tesnem sodelovanju tudi aktivnejše uresničujejo.

 

Na okrogli mizi so sodelovali predsednik Elektra Gorenjska, mag. Bojan Luskovec, župan občine Žirovnica, Leopold Pogačar, direktorica Zavoda za turizem Kranj, Natalija Polenec in profesionalni kolesar svetovnega slovesa Matej Mohorič. Govorci so se strinjali, da je skladen trajnostni razvoj ključen za Gorenjsko regijo ter da je ključ v sodelovanju med vsemi akterji. Le sodelovanje občin, podjetij, turističnih in športnih organizacij ter vseh prebivalcev Gorenjske bo tisto, ki ne bo le ohranilo čudovite Gorenjske, pač pa tudi pospešilo skladen razvoj regije. 

 

50. obletnica je potekala v znamenju dobrodelnosti

Ob zaključku dogodka je predsednik uprave v imenu družbe Elektro Gorenjska 17-im Gorenjskim občinam podaril električna kolesa z zavezo po nadaljnjem aktivnem soustvarjanju trajnostne mobilnosti in razvoja Gorenjske. Mag. Bojan Luskovec (predsednik uprave Elektro Gorenjska, d. d) je povedal: »50 let je za podjetje Elektro Gorenjska velik dosežek, ki ga moramo spoštovati in ceniti. V času krize in slabih novic smo lahko ponosni na svoje uspehe in uspešno delovanje podjetja. Le preko sodelovanja z lokalnimi skupnostmi pa lahko uspešno zgodbo tudi gradimo naprej, zato nam je mar za prihodnost, naše zanamce in čisto okolje.«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.