BISOL Group ta teden svoje solarne izdelke razstavlja v Franciji

Skupina BISOL Group ta teden svoje vrhunske solarne rešitve razstavlja na sejmu Salon des Energies Renouvelables v Lyonu v Franciji. V središču pozornosti bodo javnosti nedavno prvič predstavljeni fotonapetostni moduli serije BISOL Spectrum z obarvanimi celicami.

Skupina BISOL Group je edini slovenski proizvajalec fotonapetostnih modulov in druge solarne opreme na masovni industrijski ravni. Francoskemu občinstvu bo od 19. do 22. februarja na sejmu v Lyonu predstavila svojo zadnjo generacijo modulov z obarvanimi celicami. Ti izjemno moderni in dovršeni moduli so na voljo z vršnimi močmi od 225- do 235 vatov in v različnih barvah. Investitor lahko izbere bodisi eno barvo celic ali module z različnimi barvnimi niansami. Nova kreativna rešitev je primerna za vse, ki si želijo popolno barvno usklajenost sončne elektrarne s kritino ali objektom. Moduli serije BISOL Spectrum so tudi odlična rešitev pri renovacijah strešnih površin sakralnih objektov, starejših zgradb in spomeniško zaščitenih objektov.

 

Na razstavnem prostoru 4G40 bo skupina predstavila celoten asortiment mono- in polikristalnih fotonapetostnih modulov z vršnimi močni do izjemnih 265 vatov, lastne inovativne aluminijaste in polietilenske nosilne konstrukcije za sončne elektrarne ter druge solarne komponente. Slovenski proizvajalec bo javnosti prikazal delovanje njihove najnovejše naprave za zajemanje podatkov iz fotonapetostnih sistemov t.i. BISOL data logger 1.0. Izdelek združuje napravo za zajemanje in shranjevanje podatkov, 3G modem in usmerjevalnik ter zagotavlja popoln vpogled v delovanje sončne elektrarne.

 

Skupina BISOL Group bo sejemsko sezono od 1. do 3. marca nadaljevala na sejmu Energiesparmesse 2013 v Avstriji, od 5. do 7. marca bo sledil nastop na sejmu Ecobuild v Veliki Britaniji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.