Bar in prenočišča ETA kot izhodišče za raziskovanje krajev

Bar in prenočišča ETA so odlična izhodiščna točka

Bi želeli skočiti na raziskovanje Prlekije in Prekmurja? Bar in prenočišča ETA so ravno pravšnje izhodišče za raziskovanje obeh področij Slovenije. Vsak gost bo doživel prekrasno izkušnjo, ki se bo začela že s prihodom v goste.

Bar in prenočišča ETA so odlično izhodišče za raziskovanje lepot Prekmurja. V bližini se nahajajo številne znamenitosti in izletniške točke, ki si jih lahko ogledate sami, v paru ali z družino. Ponujamo dvoposteljne in troposteljne sobe, skupno število ležišč je 25. Gostom nudimo udobna prenočišča, v katerih se lahko sprostijo in odpočijejo po raziskovanju skritih kotičkov Prlekije.

Bar in prenočišča ETA za raziskovanje Prekmurja in Prlekije

Bar in prenočišča ETA za raziskovanje okoliških krajev

Bar in prenočišča ETA se nahaja v neposredni bližini trgovine, pošte in zdravstvenega doma. Medtem, ko se odpravljate po opravkih ali čakate na pregled, se ustavite v baru ETA in privoščite kozarec osvežilne pijače.

Posebnost bara ETA so domača vina, ki bodo navdušila vsakega ljubitelja te priljubljene pijače. V ponudbi imajo tudi druge alkoholne in žgane pijače ter najrazličnejše osvežilne brezalkoholne pijače. Ob lepem vremenu lahko posedate na terasi, od koder se razteza čudovit razgled na okolico.

Prejšnji članekDavek na energente se bo znižal s 1. septembrom
Naslednji članekDan odprtih vrat skoraj nič-energijske hiše DOMUS

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.