Toplotne črpalke Alpha Innotec Alira za sodoben način ogrevanja

Toplotna črpalka predstavlja najbolj energetsko učinkovito tehnologijo, ki zagotavlja ogrevanje in hlajenje z uporabo obnovljivih virov toplote iz naše okolice. Inteligentno izkoriščanje obnovljivih virov iz zemlje, zraka in vode zagotavlja visoke prihranke, ob tem pa prispeva tudi velik delež k varovanju okolja. Z namestitvijo toplotne črpalke uporabnik postane neodvisen od fosilnih goriv in ostalih uporabnih oblik energije. Toplotna črpalka je rešitev, ki zahvaljujoč inteligentnemu krmiljenju in možnosti kombiniranja z drugimi alternativnimi energijami (sončna energija, fotovoltaika) ustreza tako novogradnjam kot energetskim sanacijam.

Iz linije alpha innotec – Aliraki jih uvaža podjetje EKOENERGIJA d.o.o.vam predstavljamo toplotne črpalke zrak / voda za zunanjo namestitev, ki se optimalno prilagajajo vašim potrebam in sicer:

  • Alpha Innotec – alira LWD(V), 
  • Alpha Innotec – alira LWAV, 
  • Alpha Innotec – alira LWA | LW in 
  • Alpha Innotec – alira L Split.

Pomembne prednosti s katerimi se ponašajo toplotne črpalke zrak / voda za zunanjo namestitev alpha innotec alira so:

  • Zelo tiho, komaj slišno delovanje.
  • Ekonomičnost. Visoka energetska učinkovitost.
  • Inovativna in moderna zasnova.
  • Inverterska tehnologija. Optimalno zagotavljanje potreb po energiji.
  • Visoka temperatura predtoka. Optimalna rešitev za prenove ogrevalnega sistema.
  • Preprost način vgradnje. Sistemske rešitve zagotavljajo hitro namestitev.


Inovativnost in zanesljivost

Toplotna črpalka zrak / voda, blagovne znamke alpha innotec zagotavlja visoko raven kakovosti in s tem dolgo dobo delovanja naprave. Sodoben dizajn z inovativnim pristopom olajša namestitev in zanesljivost delovanja toplotne črpalke.

 

LWD: Tri funkcije v eni napravi

Ogrevanje, hlajenje in priprava tople sanitarne vode: s tehnološko dovršenostjo, toplotne črpalke serije alira LWD dosegajo visoke temperature predtoka. Model LWD RX z dodatno funkcijo hlajenja zagotavlja udobno sobno temperaturo tudi v vročih dneh. V povezavi z večnamenskim hranilnikom toplotna črpalka LWD zagotavlja zadostne dnevne količine tople sanitarne vode.

 

Prilagodljiva namestitev serije LWAV  

Številna dodatna oprema in možnost vsestranskih kombinacij omogoča prilagodljivost sistemu in vgradnjo z minimalno porabo časa. Novogradnja ali prenova ogrevalnega sistema; model LWAV je vsestranski model, ki se prilagaja potrebam objekta in koristi minimalno površino pri zunanji namestitvi.

 

Serija alira LWA I LW za zunanjo namestitev

Serija alira LWA poleg stroškovno učinkovitega in okolju prijaznega načina ogrevanja zagotavlja tudi pripravo toplotne sanitarne vode. Zaradi zunanje namestitve so te toplotne črpalke primerne za hiše brez kleti, oziroma dajejo možnost, da se prostor v kleti porabi za drug namen.

 

Ekonomska upravičenost serije Alira L Split

Serije alira L Split v ogrevalnih sistemih prihodnosti ekonomsko upravičujejo naložbeno vrednost. Ločena vgradnja zunanje in notranje enote izkazuje veliko fleksibilnost. Za potrebo vgradnje je potrebno zelo malo prostora.

 

Alpha innotec – vodilni v tehnološkem razvoju toplotnih črpalk

Z uporabo edinstvene tehnologije kompresorja, ki deluje z naravnim hladilnim sredstvom propan – R290, dokazujejo, da je razvoj njihovih kompresorjev usmerjen v prihodnost. Visoka učinkovitost, tiho delovanjem in uporaba okolju neškodljivega hladilnega sredstva predstavlja velik korak v razvoju toplotnih črpalk.

 

Vsakdo si želi varnega nakupa in delovanje toplotne črpalke brez težav. Sodelovanje z izkušeno in zanesljivo ekipo z 18-letno tradicijo vam bo zagotovo v veselje. Proizvajalec AIT Deutschland in uvoznik za Slovenijo Ekoenergija d.o.o. je naveza, ki deluje že vrsto let in ji lahko zaupate tudi vi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.