Akcija: Kupite kuhinjo, pult vam podarijo!

Kupujete novo kuhinjo in ne veste kje bi jo kupili? Morda se vam splača ozreti po kuhinjah Gorenje, kjer imajo v mesecu marcu prav posebno pomladansko akcijo.

Tokrat so vam pripravili posebno akcijo, kjer vam ob nakupu katerega koli modela kuhinj Gorenje brezplačno podarijo pult zanjo. Cene kuhinj pa so znižane kar za 30 %. Potrebujete še kakšen razlog za nakup? Vaš dom bo krasila kuhinja vrhunske slovenske kakovosti, odličnega dizajna in premišljene funkcionalnosti.

Akcija je kratkotrajna, zato kuhinjo Gorenje po akcijski ceni in z brezplačnim pultom lahko kupite samo od 20. 3. do 29. 3. 2014. Izberite model po svojem okusu, barvo, ki se prilega vašemu stilu, elemente po potrebi in ročaje po želji ter najljubšega med pestro ponudbo pultov.

Akcija velja samo ob nakupu lesenega dela kuhinje Gorenje, sestavljenega iz najmanj 7 kuhinjskih elementov enega modela kuhinje ter se nanaša na pripadajoči delovni pult nad podstavnimi (spodnjimi) elementi. Akcija delovne plošče podarimo velja le za delovne pulte do globine 60 cm, za delovne plošče nad 60 cm vam priznajo 50 % popust. 30 % popust se upošteva na celotno kuhinjo (leseni del in trgovsko blago, razen za delovne plošče nad globino 60 cm, kjer se upošteva 50 % popust). V akcijo so vključene delovne plošče debeline 2 in 4 cm in vse obdelave. Barske plošče in obloge niso zajete v akcijo. Akcija ne velja za prednaročila, kuhinje za objekte in naročila posameznih elementov. Akcija ne velja za program Optimal Premium.

Popusti in ostale akcije se ne seštevajo.

Za več informacij se obrnite na prodajalce v Gorenje trgovinah. In ne pozabite: Akcija traja od 20. 3. do 29. 3. 2014!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.