Akcija kuhinj v Studiih Gorenje

V Studiih Gorenje so pripravili za vas še posebej vročo poletno akcijo kuhinj, kar 50% popusta na izbrane kuhinje NELLA, SELENA, FANTASIA ali VERONA. Pohitite, akcija traja le od 15. 7. do 17. 8. 2014.

Želiti pričarati poletje v vaši kuhinji?
Tokrat so vam pripravili poletno akcijo, kjer vam na vse modele kuhinj Gorenje nudijo popust 45 %. Potrebujete še kakšen razlog za nakup? Vaš dom bo krasila kuhinja vrhunske slovenske kakovosti, odličnega dizajna in premišljene funkcionalnosti.

Še razmišljate? Akcija Izberite model po svojem okusu, barvo, ki se prilega vašemu stilu, elemente po potrebi in ročaje po želji ter najljubšega med pestro ponudbo pultov.

Izberite Gorenje.
Akcija velja na vse modele kuhinj Gorenje. Akcija velja ob nakupu lesenega dela kuhinje Gorenje, sestavljenega iz najmanj 7 kuhinjskih elementov enega modela kuhinje in kuhinjskega pulta. Akcija velja za kompletno kuhinjo, tudi trgovsko blago: steklene obloge, rocaji, svetlobna dna, razdelilni sistemi Orga Line, masivni vložki za jedilni pribor, koši za locevanje odpadkov…).

Akcija ne velja za kuhinje Optimal Premium, za eksponate,  prednarocila, kuhinje za objekte in narocila posameznih kosov. Popusti in ostale akcije se ne seštevajo. V primeru narocila kuhinje brez delovne plošce, se cena poveca za 10%. Za več informacij se obrnite na prodajalca.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.