58. sejem AGRA letos preko spleta

Letošnji 58. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA bo potekal v spletni obliki, medtem ko se bo celoten sejem bo odvijal med 7. septembrom in 7. marcem prihodnje leto.

Predstavil bo ponudbo razstavljavcev s področja kmetijstva in živilstva, možnosti sodelovanja s strokovnimi in panožnimi organizacijami ter nove projekte, ki so usmerjeni v rast samooskrbe in v trajnostni turizem. Posebne pozornosti bodo deležni nagrajenci mednarodnih ocenjevanj kakovosti mesnih, mlečnih izdelkov, brezalkoholnih pijač, vin, medenih pijač, medu in embalaže.

Razen na spletu bo še posebej živahno na sejmišču Pomurskega sejma od 25. do 27. septembra, ko bo na Pomurskem sejmu potekal Festival dogodivščin.

V petek, 25. septembra bodo ob 10.00 uri odprli 3D art muzej, v katerem se bodo lahko obiskovalci fotografirali v čarobnem svetu trodimenzionalnih slik v vlogi raziskovalcev, popotnikov, športnikov … Kljub vsem ukrepom za preprečevanje širjenja novega koronavirusa, lahko pričakujete odlično foto zabavo za vse generacije!

25. 9. bo Pomurski sejem gostil srečanje ob 52. dnevu avstrijske Štajerske, s povezovanje predstavnikov regij Slovenske Gorice in jugovzhodna avstrijska Štajerska, s slikarsko razstavo in čezmejnim kolesarjenjem.

Društvo gojiteljev malih pasemskih živali Gornja Radgona je pripravilo tridnevno razstavo in vrtec malih živali z možnostjo jezdenja ponija, zanimivo dogajanje bo tudi na sejemskih vrtovih.

Popoldansko druženje se bo nadaljevalo z večernimi »drive in« kino predstavami. Podelili pa bodo tudi priznanja ocenjevanj kakovosti pod okriljem sejma AGRA 2020.

AGRA

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekDetektor monoksida – naprava, ki rešuje življenja
Naslednji članek5 prednosti stoječe mize

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.