Vprašajte in svetujemo vam brezplačno!

Ogrevanje, hlajenje, gretje vode, vsi aparati, ki jih imamo doma priključene … zneski, ki jih odštejemo za plačilo električne energije, so lahko vrtoglavi. A račun je lahko precej nižji, če znamo pravilno ukrepati.

Ko gradimo, se nekam na novo vselimo ali obnavljamo, je dobro, da razmislimo o tem, kako bi si v bodoče zagotovili čim nižje stroške bivanja. Ste se znašli kdaj v situaciji, ko ste si sicer želeli doma nekaj spremeniti, a preprosto med več opcijami niste znali izbrati prave? Oklevate, kateri energent bi izbrali? Včasih se lahko zaplete že pri precej preprostih zadevah – recimo, kako močno klimatsko napravo izbrati? Kako debelo izolacijo namestiti? Kaj pa izolacija tal in strehe?

Lahko so določeni viri energije, aparati in oprema še tako učinkoviti – z nepravilno uporabo in pomanjkljivim znanjem preprosto ne bomo dosegli ustreznih in pričakovanih rezultatov. Prav zato je dobro, da se v primeru kakršnega koli dvoma za nasvet obrnemo na ustrezno usposobljenega strokovnjaka.

Zakaj bi ugibali, dneve in noči preživeli za računalnikom in se prebijali čez goro informacij, da bi prišli do jasnega odgovora, če lahko do potrebnih informacij predete povsem preprosto in hitro? Če ste torej v dvomih ali le potrebujete nasvet, kaj storiti, da bi bili energetsko bolj učinkoviti, kolikšni so lahko prihranki ob menjavi energenta ali želite le nekaj več informacij o obnovljivih virih energije, ne oklevajte – vprašajte!

Kako do nasveta?

Za BREZPLAČEN NASVET le izpolnite obrazec, ki ga najdete TUKAJ. Naš strokovnjak za energetiko vas bo kontaktiral v čim krajšem času in vam podal strokoven in razumljiv nasvet, ki vam bo v pomoč pri sprejemanju pomembnih odločitev.

Nadja Jurca

Urednica portala MojPrihranek.si

VIRBrezplačno energetsko svetovanje
Prejšnji članekJe zmogljivost ponikanja vaših tal zadostna?
Naslednji članekKaj morate vedeti, če potrebujete stanovanjski kredit
Nadja Jurca

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.