Na metlo nanesla brivsko peno, zdaj vsi posnemajo njen trik za čiščenje

Bowl with shaving foam and brush on white background in bathroom for daily grooming
Foto: Juan Pablo Jareno Alarcon iz iStock

Družabna omrežja je preplavil trik za čiščenje stranišča, ki so ga mame po vsem svetu označile za ‘božji dar’. Preprosto povedano, trik je v tem, da si ljudje kopalno kad, ploščice in okolico straniščne školjke namažejo s kremo za britje, saj le-ta ‘neverjetno’ odstranjuje vonjave po urinu in pusti keramiko popolnoma čisto. »Imam tri majhne fantke in vsak drugi dan se čistim s kremo za britje, da se znebim neprijetnih vonjav,« je zaslediti v komentarjih.

Še boljša rešitev

Pred kratkim je omenjeni trik postal še bolj priljubljen zaradi objave na Facebooku. Mama po ime Kay je namreč razkrila, da je za ribanje kopalnice uporabila metlo s peno.

Put Shaving Cream on Your Broom And Do THIS (Brilliant Trick)

Običajno se s krpami ali robčki nanaša kremo za britje okoli ploščic, kar je precej neprijetna naloga. Trik z metlo z dolgim ​​ročajem pa pomeni, da lahko zdrgnete straniščni prostor in si hkrati rešite vaš hrbet. Kako popularen je postal, priča serija videoposnetkov, ki so nastali na to temo. Enega vam prinašamo z YouTuba.

Dobro je vedeti

Pena (ne gel, op. p.) za britje je sicer lahko  učinkovito čistilno sredstvo, ki ga je smiselno imeti v vsakem domu. Z njo lahko očistite madež na preprogi, popravite škripajoča vrata in očistite vrata pečice ali pomivalnega stroja (če ni vgradni) iz nerjavnega jekla.

Pena za britje je uporabna tudi za čiščenje nakita, pip, ogledal …

Urednik portala MojPrihranek

Prejšnji članekNakupovalne navade lahko predvidijo vzrok smrti
Naslednji članekRobot, ki bo ljudem ponovno pomagal shoditi…

Urednik portala MojPrihranek

1 komentar

  1. Katastrofa. Že dolgo prebiram vaš portal in gre le še na slabše. Meni je nerodno pustiti komentar s slovničnimi ali tipkarskimi napakami, vi pa znova in znova pišete članke preko prevajalnika, ne da bi sploh prebrali za sabo. Za takšno delo je vsakršni zaslužek preveč, saj vas vsak sredenješolec prekaša že z domačo nalogo.
    in ne ne bom vam ga lektoriral, sami si ga še enkrat preberite in ugotovite kje se postavlja s in kje z, pa tudi kje so uporabljeni napačni skloni. Sem štromar, pa sem očitno še vedno toliko boljši od “profesionalcev”. In ja, zaradi vam podobnih imajo otroci v šolah težave s provopisom, ker nimajo občutka in možnosti izkušenj kaj je prav in kaj narobe.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.