Kdaj ste nazadnje očistili odtok? Po tem videoposnetku si boste to želeli storiti takoj

Odtok.
Foto:

Natasha Witts iz Cavershama v Berkshiru je na družabnem omrežju TikTok delila videoposnetek kot opozorilo ljudem o smrdljivih in umazanih kuhinjskih oziroma kopalniških odtokih. Takoj ko je odvila pokrov s kuhinjskega korita, je bilo jasno, da se pod njim skriva nekaj ogabnega. Ko ga je odstranila, je bilo spodaj precej rjave umazanije, običajno skrite očem s pokrovom odtoka.

Ob tem je razkrila, da je treba v takem primeru umazanijo najprej poškropiti s čistilnimi sredstvi, nato pa z zobno ščetko očistiti vse vogale. Ko je začela drgniti umazanijo, se je kmalu začela kazati čista, bela plastična kapica pod njo. Vzela je tudi dolgo krtačo in z njo očistila odtok, da se je znebila še druge, nevidne umazanije. Nato je v odtok vlila izdatno količino sode bikarbone in kisa ter nekaj razkužila, nato pa prilila vrelo vodo.

@natashawitts

Smelly plug? Unscrew your plugs! #vile #smellslikeshit #dirt #cleaning

♬ Renee – SALES

Komentatorji so enotni – gremo čistit odtoke

Zgroženi gledalci so v komentarjih delili svoje mnenje o videu, ki ima zdaj več kot 54.000 všečkov. Eden izmed komentarjev: »To gledam ob 22.30 v postelji. Zdaj moram vstati in očistiti vse umivalnike,« medtem ko je neki uporabnik dodal: »Vsi z OKM (obsesivno kompulzivno motnjo) zdaj tečejo k umivalniku in to je zagotovo še nekaj, kar moram dodati na svoj seznam čiščenja.«

Prav tako večina ljudi ni vedela, da je odtočno odprtino mogoče odviti z izvijačem …

Urednik portala MojPrihranek

VIRDaily Mail
Prejšnji članekUčinkovit in varen trening doma: iz katerega materiala naj bodo talne obloge v domačem fitnesu?
Naslednji članekNakup bazena od A do Ž: Vse, kar morate vedeti o nakupu bazena

Urednik portala MojPrihranek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.