⭐ Novo na portalu MojPrihranek: Vsak ponedeljek nova licitacija za 1 €

Licitacije na portalu MojPrihranek za 1 €

Zopet se bliža čas nakupov. Najprej priprave na Black Friday, ki je v zadnjem času postal nadvse popularen tudi v Sloveniji, nato pa popoln zagon božičnih nakupov (če se tega seveda ne lotite že v začetku novembra). Da pri nakupih prihranimo čim več, je potrebno biti kar na preži in to na različnih kanalih. Letos to še posebej velja za splet, saj se večina prodajnih aktivnosti seli tja – v digitalno nakupovanje. Ena izmed priložnosti, da si izdelke ali storitve pridobite po res nizkih cenah so tudi licitacije.

Kaj je licitacija?

Licitacija je javna prodaja, pri kateri dobi blago tisti kupec, ki zanj ponudi najvišjo ceno.

V ekipi portala MojPrihranek tudi sedaj pozorno negujemo vse prijateljske in partnerske vezi. V skupnem oziru na vas zveste bralce se vam skupaj s partnerji trudimo ponuditi več. Kako lahko še nadgradimo ažurne in za vse brezplačne novice o gradnji, prenovi in energetski sanaciji? Ena izmed možnosti je gotovo licitacija.

V tem tednu na portalu MojPrihranek pričenjamo z licitacijami izdelkov in storitev, ki si jih boste bralci portala lahko priborili po znižanih cenah. Za koliko? Odvisno od zanimanja in vrednosti, ki ste jo za določen izdelek ali storitev pripravljeni ponuditi vi. Izklicna cena manjših licitacij je samo 1 €, večjih pa sorazmerno večja glede na prodajno vrednost izdelka na trgu (npr. izklicna cena za klimatsko napravo v vrednosti 2.500 € je na primer okoli 50–100 €). Zbiranje ponudb na licitacijah je vedno časovno omejeno. Licitacije na portalu MojPrihranek se bodo pričenjale ob ponedeljkih ob 10. uri dopoldne in zaključevale ob nedeljah zvečer ob 18. uri.

Kako lahko sodelujem?

Na licitacijah lahko sodelujete vsi registrirani uporabniki portala MojPrihranek. Registracija je potrebna za namene obveščanja o zmagi in pred tem o obveščanju o zviševanju ponudbe s strani drugih uporabnikov zato, da ostanete na poti do zanesljive zmage.

Ponudbo (vrednost, ki ste jo pripravljeni ponuditi za izdelek ali pa posamezno postopno povišanje vrednosti z namenom ostajanja na vrhu lestvice) na aktivno licitacijo oddate tako, da na strani, kjer je objavljena licitacija kliknete na zeleni gumb oddaj ponudbo. Če v portal trenutno niste vpisani, se vam prikaže možnost prijave ali pa registracije. Če uporabniškega računa za portal MojPrihranek še niste ustvarili, potem kliknite na gumb REGISTRACIJA, če pa uporabniški račun že imate, kliknite na gumb PRIJAVA. Po uspešni registraciji ali prijavi lahko nato oddate ponudbo. Če ponudbo zvišujete postopoma, bodite pozorni na zvišanje s strani drugih uporabnikov. Zmagate takrat, ko ob izteku licitacije kot zadnja obvelja vaša ponudba. Takrat prejmete tudi obvestilo o zmagi na elektronski naslov s katerim imate ustvarjen uporabniški račun. V tem e-sporočilu boste prejeli vse nadaljnje informacije v povezavi s plačilom in prejemom materiala ali storitve iz licitacije.

Na e-naslov marketing@nevtron.eu nam lahko zaupate tudi vaše želje o izdelkih ali storitvah za katere bi si želeli, da se objavijo na licitacijah. Potrudili se bomo, da vam uresničimo čim več želja!

Pa na veliko zmag! ?

Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKako izbrati pravi kamin glede na velikost doma?
Naslednji članekHummer se vrača in začenja preporod Detroita
Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.