Zakaj izbrati lesena okna?

Lesena okna so najstarejša oblika sodobnih oken. Elegantna, naravna, enostavnejša za izdelavo, so element, ki ostaja prisoten v sodobni gradnji. Poleg tega les daje vsaki sobi prijeten občutek topline, ki dom spremeni v prijeten, idealen kraj za vrnitev.

Danes je za izbiro stavbnega pohištva ponudba širša kot kdajkoli prej. Možno je namestiti praktično kakršnokoli okno si zamislimo in to v široki paleti materialov, kot so plastika, premazan les ali kompozit, aluminij in celo steklena vlakna. Vendar pa je danes les še vedno eden najbolj iskanih materialov za izdelavo oken in vrat.

Lesena okna imajo brezčasen čar

Občutek in vizualno zadovoljstvo, ki ga daje pravi les, ni mogoče doseči z nobenim drugim materialom. Les je preprosto klasika v gradbeništvu, trden, odporen, z lepim izgledom ter z odličnim razmerjem med ceno in tistim kar dobimo. Ni naključje, da večina oken iz drugih materialov poskuša posnemati videz lesa. Iz tega razloga bodo lesena vrata in okna še naprej eden od elementov, ki si jih bomo želeli pri gradnji ali prenovi doma.

Les je sinonim za trajnostne materiale

Drevesa so popolnoma obnovljiv vir in tudi leseni okvirji, če jih bomo ustrezno reciklirali, ne bodo nikoli končali na odlagališču. Les starih okvirjev se lahko reciklira in uporabi za različne namene. Če se pa za les dobro skrbi skozi čas, bo ta trajal večno.

Svetovanje, dobava in vgradnja lesenih oken

Za dolgoročno investicijo, kot je zamenjava ali vgradnja stavnega pohištva, je izbira ustreznega dobavitelja in izvajalca zelo pomembna. Izkušnje podjetja MCA inženiring pri prodaji in montaži lesnega stavbnega pohištva so garancija za kvaliteten izdelek in kakovostno vgradnjo.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRMCA okna
Prejšnji članekNovost na področju lokalnega prezračevanja
Naslednji članekRevolucionarno odkritje: se začenja nova era hladilnih naprav?
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Urednik portala MojPrihranek.si

1 komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.