Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat: Tradicionalna zasnova pritlične MARLES HIŠE ATRIS – prodajna uspešnica že več desetletij

Podjetje Marles hiše vas v soboto, 19. oktobra 2019, med 10. in 15. uro vabi na ogled hiše ATRIS v Medvodah. Na tokratnem dnevu odprtih vrat vam bodo predstavili pritlično visokoučinkovito nizkoenergijsko hišo, ki je z dosedanjim naborom več kot 1000 izgradenj te tradicionalne zasnove, že več desetletij prodajna uspešnica v Marles ponudbi.

Hiša ATRIS s 110 kvadratnimi metri stanovanjske površine predstavlja izjemno funkcionalno in učinkovito rešitev za družinsko življenje, obenem pa predstavlja idealno rešitev  za tiste, ki v pritlični zasnovi iščejo udobje brez arhitekturnih ovir. Trajnostna arhitektura se v zasnovi hiše odraža v tradicionalnem pristopu, ki s svojo prostornostjo in izjemno funkcionalnostjo dajejo bivanju novo dimenzijo z dodano vrednostjo domačnosti in preprosto razporeditvijo prostorov. Odlikuje jo visoka energetska učinkovitost, uporaba naravnih materialov in pričakovano  bivalno ugodje s prednostmi bivanja v enoetažnih pritličnih hišah. Hiša, ki sta jo investitorja tudi podkletila, je bila zgrajena leta 2018.

Na lokaciji predstavljene hiše bodo na dnevu odprtih vrat prisotni tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. V osnovni ponudbi je celotna priprava vloge za nepovratne sredstva Eko sklada, obenem pa vam nudijo pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

Na dnevu odprtih vrat bodo med drugim predstavili tudi ponudbo Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna ter z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja v zvezi z odličnimi  Marlesovimi ugodnostmi 2019 ter o ugodnih kreditih NLB banke.

Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Prijazno vabljeni. Prijave do zapolnitve mest: www.marles.com

V Marlesu so vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero Marles razvija najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu.

 

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

VIRMARLES
Prejšnji članekNova izjemna inovacija na področju ogrevanja domov ?
Naslednji članekAli boste sami poskrbeli zase ali pa ne bo nihče. Ciljajte visoko!
info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.