Zakaj je pergola odličen dodatek vašemu domu?

Pergola
Foto: on Naitors d. o. o.

Poletje se vztrajno približuje in že zdaj lahko uživamo v dolgih in toplih dnevih. Zaradi vremenske muhavosti pa se žal vse hitro zgodi, da smo prisiljeni ostati notri. Pergola vas bo rešila teh tegob in vam omogočila, da na prostem uživate ne glede na vremenske razmere. Močna pripeka ali dež? Ni problema, pod pergolo boste zaščiteni.

Zunanji prostor za preživljanje prostega časa

Pergole ustvarijo čudovit prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Teraso lahko na primer spremenite v prostor za druženje, kamor povabite sosede, prijatelje ali družinske člane. Pergola vas bo namreč zaščitila pred premočnim soncem ali dežjem ter celo snegom. Ker je vodotesna in ima integrirano odvodnjavanje, se odlično sooči z mokrimi vremenskimi razmerami.

Namestitev v enem dnevu

Pergolo postavimo zelo hitro in enostavno. Potrebujete le betonsko ploščo, lahko pa jo postavite tudi na točkovne temelje, v katere se pritrdijo ustrezni nosilci. Postavite jo lahko kot samostoječo teraso ali jo dodate k obstoječemu objektu in na tak način pridobite večnamensko nadkrito teraso.

Stabilna konstrukcija

Pri pergolah je ključnega pomena stabilna konstrukcija. Pergole podjetja Naitors, d. o. o. so narejene iz kakovostnega ekstrudiranega alumunija, vsi spojni elementi pa so izdelani iz Inox-a. Strešni profili so vrtljivi, zato lahko sami prilagodite prepustnost sončnih žarkov ali poskrbite za vodotesno zaprto streho. Upravljanje pergole je možno na dva načina: ročno ali z elektro motorjem. Z vseh strani pa jo lahko tudi zapremo s pomočjo ZIIP rolo sistema, ki je odporen na veter. Možno jo je tudi zapreti z ALU okenskimi elementi ali zasteklitvijo. Pergola se lahko izdela v velikosti do 4 x 7 metrov (širina x globina), pri čemer jo je možno modularno sestavljati po širini in tako pokriti tudi večje površine.

Kvalitete naj bo na prvem mestu

Kvalitetno namestitev pergole naj opravijo strokovnjaki, ki bodo delo opravili hitro in zanesljivo. V podjetju Naitors, d. o. o. imajo dolgoletne izkušnje z montažo pergol, njihovi strokovnjaki pa vam bodo znali svetovati in izbrati pravo pergolo za vaš dom. Pokličite jih na telefonsko številko 031 793 204 ali jim pišite na elektronski naslov info@naitors.si.

info@naitors.si | 031 793 204 | Spletna stran

Naitors poleg vrhunske kakovosti zagotavlja strokovni nasvet in tehnično pomoč, podrobne načrte in analize rešitev, svetovanje na objektu, prevoz in vgradnjo. Možnost pridobivanja eko subvencij.

Prejšnji članekLuknjice v lesu? Morda so krive lesne ose. Kako se jih znebiti?
Naslednji članekPrilagodljivo ‘origami’ pohištvo za vsako priložnost
info@naitors.si | 031 793 204 | Spletna stran

Naitors poleg vrhunske kakovosti zagotavlja strokovni nasvet in tehnično pomoč, podrobne načrte in analize rešitev, svetovanje na objektu, prevoz in vgradnjo. Možnost pridobivanja eko subvencij.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.