Talne rešetke za lepe dovoze, parkirna mesta in makadamske poti

Talne rešetke
Foto: ProFarm Košenina

Pomlad je čas za urejanje okolice naše hiše. Odlašate s pripravo parkirnega prostora? Si že dolgo želite ustvariti lep dovoz do vaše hiše? Pri izbiri materiala morate paziti na dolgoročnost in vzdržljivost. Odlična izbira so talne rešetke ECORASTER, s katerimi prihranite pri stroških vzdrževanja, obenem pa pazite na okolje s trajnostnimi materiali.

Izbirate lahko med različnimi materiali za polnjenje, zato imate nešteto možnosti pri urejanju vašega dovoza. Bi dovoz radi združili z zelenjem? Ni problema. Klasični betonski sistemi so škodljivi za okolje, medtem ko ECORASTER talne rešetke spoštujejo okolje, obenem pa ustvarijo območje brez luž ali jam, ki bi vam povzročale nevšečnosti.

Namestitev talnih rešetk
Foto: ProFarm Košenina

Na voljo so vam tudi vodopropustni tlakovci BLOXX, ki so nekaj čisto posebnega na trgu in se lahko odlično kombinirajo z ECORASTER E50. Ta kombinacija je vrhunska sinergija klasičnih betonskih tlakovcev in vodo propustnega sistema ECORASTER. Namestitev je izredno hitra, različno obarvani kamni pa omogočajo kreativno zasnovo projekta.

Kako poteka namestitev? Proces je izjemno enostaven. Elemente je namreč mogoče razrezati po velikosti, zato se lahko prilagodijo vsaki okolici. Pri tem odseki, ovinki in nakloni ne predstavljajo težav. Ker so talne rešetke tako odporne, zlahka prenesejo tako avtomobilski kot tovorni promet. Uporabite jih lahko na najrazličnejših površinah, ne glede na to, kaj urejate.

Montaža talnih rešetk
Foto: ProFarm Košenina

Inovativna tehnologija ohranja naravne lastnosti zadrževanja vode na tleh, zato boste imeli manj toplotnih odtokov. ECORASTER je že več kot dve desetletji eden izmed najbolj priljubljenih sistemov za stabilizacijo tal na svetu. Dolga tradicija zagotavlja odlično kakovost talnih rešetk, ki vam bodo služile dolga leta.

Izkoristite prihajajoče tople pomladne dni za prenovo in se lotite del, s katerimi že dolgo odlašate. Talne rešetke ECORASTER z ohranjeno naravno propustnostjo skrbijo za okolje, hkrati pa z njimi privarčujete pri stroških vzdrževanja. Na voljo vam je toliko različnih možnosti, da si jih lahko prilagodite po lastnih željah. Kaj lepšega bi si lahko še želeli?

Več informacij o priznanih talnih rešetkah ECORASTER® je na voljo na spletni strani podjetja PROFARM KOŠENINA, d. o. o. ali pa jih pokličite na telefonsko številko 01 361 83 03. Z veseljem vam bodo pomagali.

info@profarm.si | 01 361 83 03 | Spletna stran

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

Prejšnji članek4 razlogi za nakup tipske hiše
Naslednji članekPreverite, ali je vaša nepremičnina na potresno varnem območju
logo Profarm

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.