Skrb za lepe dovoze, parkirna mesta in makadamske poti še nikoli ni bila tako odvečna

Talne rešetke Ecoraster
Talne rešetke Ecoraster

Pri preurejanju dovozov in parkirnih mest je treba paziti predvsem na dolgoročnost in vzdržljivost uporabljenega materiala. Ti deli našega doma so namreč pod velikim pritiskom, saj so v pogosti uporabi, zato moramo poskrbeti za kar najbolj kvalitetno izgradnjo. Samo ta vam bo služila dolga leta in prihranila čas ter denar pri vzdrževanju. 

Talne rešetke ECORASTER omogočajo ravno to, saj gre za alternativo betonu in asfaltu. Sistem za ojačitev tal ohranja naravne lastnosti zadrževanja vode na tleh in ustvarja zelo trpežne površine. Te zlahka prenesejo avtomobilski ali celo tovorni promet. Gre za trpežen in trajnosten utrditveni sistem za stabilizacijo prepustnih tal. 

Prijazno okolju in denarnici 

Posebna lastnost talnih rešetk ECORASTER je, da so ekološke in ne zahtevajo vzdrževanja. Sistem je okoljsko nevtralen, OECD testiran in ga je mogoče tudi reciklirati. Ravno zaradi tega ga lahko uporabimo tudi na območjih za ohranjanje narave. To je dokaz, da se kakovost in okoljska trajnost lahko dopolnjujeta. 

Prikaz talnih rešetk ECORASTER, na levi prazne, na desni zapolnjene

Prednosti sistema 

Največja prednost sistema ECORASTER je ta, da je izredno trpežen. Sistem je namreč narejen tako, da enakomerno porazdeli obremenitve po celotni površini. Obenem je prepusten in zato omogoča ohranjanje naravne lastnosti zadrževanja deževnice na tleh. Gre za prepustno površino, s čimer se znižajo davki na padavine. Sistemi ECORASTER pa omogočajo tudi ustvarjalnost, saj jih lahko kombiniramo z različnimi vrstami polnjenja, od vegetacije do gramoza in sodobnih betonskih tlakovcev. 

Priročno in enostavno 

Ne glede na površino, talne rešetke ECORASTER omogočajo prilagoditev naravni površini. Zato tvorijo stabilno in ravno površino za poti in parkirna mesta. Namestitev je izjemno enostavna. Elemente namreč lahko razrežemo po velikosti, zato se prilagodijo vsaki okolici. Odseki, ovinki in nakloni ne predstavljajo težav. Zaradi svoje raznovrstnosti pa jih lahko uporabite na najrazličnejših površinah. 

Polnjenje talnih rešetk

Zaupajte strokovnjakom 

Tople jesenske dni izkoristite za opravila okoli hiše in poskrbite za dela, ki vas čakajo. Talne rešetke ECORASTER vam omogočajo ekološko, kakovostno in varčno podlago za različne namene. Več informacij je na voljo na spletni strani podjetja PROFARM KOŠENINA, d. o. o. in na telefonski številki 01 361 83 03. 

info@profarm.si | 01 361 83 03 | Spletna stran

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

Prejšnji članekDacia Jogger bo najbolj cenovno ugoden enoprostorec
Naslednji članekSuh estrih – za trdna tla pod nogami
logo Profarm

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.