Dočakajte poletje pod vašo pergolo!

Pergola
Foto: on Naitors d. o. o.

Končno smo se poslovili od zime in zakorakali v pomlad. Daljši dnevi in toplejše vreme nas vabijo na prosto in vse več časa preživimo zunaj našega doma. Žal nam pri tem lahko ponagaja vreme, vendar lahko na svežem zraku uživate tudi kadar dežuje ali močno pripeka. Rešitev je enostavna – naj vas pred vremenskimi razmerami ščiti pergola!

Pika na i v vašem domu

Pergole ustvarijo čudovit prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Običajno teraso spremenijo v prostor, kjer preživimo veliko časa in ustvarimo lepe spomine. Ščitijo nas pred premočnim soncem ali dežem, vetrom ter celo snegom. Pergole so vodotesne in imajo integrirano odvodnjavanje, zato se odlično soočijo z mokrimi vremenskimi razmerami.

Hitra in enostavna namestitev

Pergolo je mogoče postaviti že v enem samem dnevu. Za namestitev namreč potrebujete le betonsko ploščo, lahko pa jo postavite tudi na točkovne temelje, v katere se pritrdijo ustrezni nosilci. Postavite jo lahko kot samostoječo teraso ali jo dodate k obstoječemu objektu in na tak način pridobite večnamensko nadkrito teraso.

Stabilna konstrukcija

Pri pergolah je ključnega pomena stabilna konstrukcija. Pergole podjetja Naitors, d. o. o. so narejene iz kakovostnega ekstrudiranega alumunija, vsi spojni elementi pa so izdelani iz Inox-a. Strešni profili so vrtljivi, zato lahko sami prilagodite prepustnost sončnih žarkov ali poskrbite za vodotesno zaprto streho.

Pergolo lahko upravljate ročno ali z elektro motorjem, z vseh strani jo lahko zapremo s pomočjo ZIIP rolo sistema, ki je odporen na veter. Možno jo je tudi zapreti z ALU okenskimi elementi ali zasteklitvijo. Pergola se lahko izdela v velikosti do 4 x 7 metrov (širina x globina), pri čemer jo je možno modularno sestavljati po širini in tako pokriti tudi večje površine.

Zaupajte strokovnjakom

Kvalitetno namestitev pergole naj opravijo strokovnjaki, ki bodo delo opravili hitro in zanesljivo. V podjetju Naitors, d. o. o. imajo dolgoletne izkušnje z montažo pergol, njihovi strokovnjaki pa vam bodo znali svetovati in izbrati pravo pergolo za vaš dom. Pokličite jih na telefonsko številko 031 793 204 ali jim pišite na elektronski naslov info@naitors.si.

info@naitors.si | 031 793 204 | Spletna stran

Naitors poleg vrhunske kakovosti zagotavlja strokovni nasvet in tehnično pomoč, podrobne načrte in analize rešitev, svetovanje na objektu, prevoz in vgradnjo. Možnost pridobivanja eko subvencij.

Prejšnji članekDokumentacija in postopki pri gradnji hiše
Naslednji članekČrpališča AMT projekt
info@naitors.si|031 793 204| Spletna stran

Naitors poleg vrhunske kakovosti zagotavlja strokovni nasvet in tehnično pomoč, podrobne načrte in analize rešitev, svetovanje na objektu, prevoz in vgradnjo. Možnost pridobivanja eko subvencij.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.