3 prednosti betonskih elementov

Stopnice iz betonskih kock

Urejate okolico vašega doma in ne veste, kateri material bi uporabili? Rešitev so betonski elementi, ki so tako raznovrstni, da jih lahko uporabljamo v najrazličnejše namene! So izredno trpežni, kar pomeni, da vam bodo služili dolgo časa. Kos so celo izrednim vremenskim razmeram, ki so vse pogostejši.

Raznolikost uporabe

Betonske elemente STORICA-ANTIQUE lahko uporabite povsod, kjer si to zaželite. Z njimi lahko zgradite okrasne zidove, stopnišča, poskrbite za obrobo zemljišč, uredite stranske obrobe utrjenih stopniščnih konstrukcij in še bi lahko naštevali. Vaša domišljija je edina meja, kar zadeva uporabe teh elementov.

Zid iz betonskih elementov

Izredno odporni na škodljive zunanje vplive

V zadnjih mesecih smo bili priča dolgotrajnim sušam in močnim poplavam. Ti intenzivni vremenski pojavi so pustili svoje posledice na naši okolici, a škarpni elementi STORICA-ANTIQUE so jih kos. So namreč globinsko in površinsko impregnerani, zato odbijajo vodo in preprečujejo njeno prekomerno vpijanje. Elementi odlično kljubujejo vsem atmosferskim vplivom, zato so odličen material za urejanje okolice vašega doma.

Estetska igra

Betonske elemente STORICA-ANTIQUE lahko kombinirate z lesenimi ali kovinskimi ograjnimi elementi in na ta način ustvarite željeno estetsko kombinacijo. Na voljo so v treh različnih barvah. Zanje so značilni neenakomerno okrušeni robovi, ki dajo občutek naravne staranosti izdelkov. Vintage videz je ponovno moderen!

Letna kuhinja s steno iz betonskih elementov

Kvaliteta na prvem mestu

Škarpni elementi STORICA-ANTIQUE so narejeni iz najbolj kvalitetnih materialov in odporni na vremenske vplive, zato vam bodo služili dolga leta. Več informacij najdete na spletni strani podjetja Oblak Group, ki deluje že več kot 120 let. Njihovi izkušeni strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč pri izbiri elementov za ureditev okolice vašega doma.

betonarna@oblak.si | 01 620 75 60 | Spletna stran

Že več kot 117 let vodilni proizvajalec tlakovcev.

marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Prejšnji članekPovprečna plača navzgor. Kaj pa vaša?
Naslednji članekKako vedno najti ključe?
logo oblak
betonarna@oblak.si | 01 620 75 60 | Spletna stran

Že več kot 117 let vodilni proizvajalec tlakovcev.

Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.