Rihter: Dan odprtih vrat Radmirje

V petek 8.6.2018 med 15:00 in 18:00 in v soboto 9. 6. 2018 med 9:00 in 14:00 vas podjetje Rihter vabi na dan odprtih vrat v Radmirje, kjer bo predstavilo individualno nizkoenergijsko hišo. Prepričani so, da vam bo hiša, ki jo bomo predstavili, še posebej všeč. Nahaja se se nahaja v Radmirju (občina Ljubno ob Savinji) v neposredni bližini njihovega podjetja.

HIŠA RADMIRJE

Pri snovanju hiše Radmirje so izhajali iz njihove tipske hiše 132, skladno z željami in potrebami naročnika pa so hišo povečali in prostorsko prilagodili. Prijetna, moderno oblikovana enodružinska hiša ustreza vsem zahtevam prostorskega akta, se odlično vključuje v okolje ter hkrati izpolnjuje želje investitorja po udobnem, zdravem in varčnem bivanju. Ima 152 m2 bivalne površine, vsi prostori pa so optimalno izkoriščeni.

V pritličju se poleg ogromnega bivalnega prostora nahaja še kopalnica, kabinet in utility, v zgornjem nadstropju pa sta dve otroški sobi, spalnica, kopalnica in shramba. Velike steklene površine omogočajo optimalni izkoristek sončne energije ter nudijo naročniku neposreden stik z okolico in naravo.

Poleg racionalne razporeditve prostorov, hišo Radmirje odlikuje še ugodna cena in možnost izbire v kateremkoli konstrukcijskem sistemu, ki ga ponujajo. Hiša v Radmirju je izvedena v nizkoenergijskem sistemu Rihter Optimal, s toplotno prehodnostjo 0,12 W/(m2K). Vsi materiali, ki so uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo in udobno bivanje. Streha je dvokapnica z naklonom 38° in zaprtimi napušči.

Na ogled se je potrebno predhodno prijaviti. Prijavite se tukaj. 

 

Na dnevu odprtih vrat se boste lahko prepričali o vrhunskih tehnoloških rešitvah, ki jih vgrajujejo v njihove hiše. Njihovi strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije ter predstavili konstrukcijske sisteme za pasivno in nizkoenergijsko gradnjo. Izvedeli boste tudi vse o ogrevanju in prezračevanju.

Točne naslove za ogled hiše vam bodo poslali naknadno po elektronski pošti pred samim dogodkom. Število ogledov je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Ogled hiše bo potekal vodeno z zaposlenimi v podjetju Rihter. Prosijo vas, da upoštevate navodila, ki jih boste prejeli ob vstopu v hišo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.