PVC stavno pohištvo SeMaGo

SeMaGo ponuja okna iz različnih materialov – PVC, lesena in ALU. PVC okna so izdelana iz kvalitetnih PVC profilov proizvajalca Rehau. Izvrstna obstojnost ne glede na vremenske pogoje, enostavno vzdrževanje in čiščenje ter izdelava iz okolju prijaznih materialov, z možnostjo recikliranja, so zagotovo elementi, ki poleg odličnih tehničnih karakteristik govorijo v prid našim oknom. Izbirate lahko med tremi sistemi profilov:

  • Rehau Brillant Design okna iz sistema profilov so primerna za adaptacije in novogradnje. Stilsko dovršeni in tehnološko izpopolnjeni 5 komorni profil zagotavlja odlično toplotno in zvočno izolacijo. Kovinske ojačitve, v okenskih okvirjih in krilih, poskrbijo za optimalno stabilnost.

– Debelina profila: 70 mm,

– število komor: 5 komor,

– dvojno tesnenje,

 – nizke toplotne izgube. Toplotna izolacija: Uf ≤ 1,3 W/m2K.

 PDF KATALOG profila Rehau Brillant Design

 

  • Rehau SYNEGO okna, ki od aktualnega standardnega okna ponujajo do 50% več toplotne izolacije. Okna so primerna tako za adaptacijo kot novogradnjo. Cenovno so bližje standardnemu profilu Brillant Design, energetsko varčna pa skoraj kot Rehau GENEO®.

– Debelina profila: 80 mm,

– število komor: 7 v podoboju in 6 v krilu,

– trojno tesnenje,

 – zelo nizke toplotne izgube. Toplotna izolacija oz. prehodnost okvirja: Uf ≤ 0,94 W/m2K.

PDF katalog profila Rehau SYNEGO

 

  • Rehau GENEO® je na trgu trenutno energetsko najboljši sistem okenskega profila, za globino vgradnje 86 mm. Okna so primerna tako za pasivno hišo, kot tudi za vsako sodobno gradnjo ali adaptacijo. REHAU GENEO® je popolnoma armirani okenski profil, izdelan iz patentiranega materiala REHAU Hightech RAU – FIPRO®, ki daje okenskemu profilu največjo možno stabilnost. Njegova zasnova omogoča izvedbo profila brez kovinske ojačitve, kar v kombinaciji s tremi tesnili pripomore k odlični toplotni izolaciji.

– Debelina profila: 86 mm z naležnim tesnilom,

– število komor: 6 komor,

– izjemno nizke toplotne izgube. Toplotna izolacija: Uf ≤ 0,85 W/m²K,

– maksimalna stabilnost in odpornost na deformacije, brez dodatne jeklene ojačitve,

 – 40% lažji profili oken od običajnih, kar pripomore k lažjemu rokovanju z njimi.

 PDF KATALOG profila Rehau GENEO®

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.