Zakaj so okna iz aluminija in PVC-ja tako priljubljena?

Dnevna soba v zimskem vrtu
Foto: on MCA inženiring

Eden najpomembnejših posegov pri obnovi hiše ali stanovanja je zagotovo menjava oken. Stara okna so namreč energetsko neučinkovita, zato so stroški ogrevanja in hlajenja pogosto višji kot bi si želeli. Rešitev je seveda v menjavi oken, kar pa je lahko velik udarec za našo denarnico. Na srečo obstaja rešitev – cenovno ugodna okna, ki so tudi energetsko učinkovita!

Zakaj izbrati okna ALU-PVC?

Govorimo seveda o ALU-PVC oknih, ki združujejo najnaprednejše lastnosti visoke izolacije in cenovno ugodne materiale. PVC okna so ena izmed najbolj cenovno ugodnih na trgu, obenem pa omogočajo enostavno vzdrževanje. Narejena so iz plastičnih profilov, ki zagotavljajo visoko toplotno in zvočno izolativnost, obstojnost, varnost in enostavno vzdrževanje. ALU okna pa so primerna tudi za večje odprtine, saj so izjemno stabilna in varna ter primerna za vzdrževanje in uporabo.

Zimski vrt s sedežno
Foto: on MCA inženiring

Odlična kombinacija za vaš dom

Okna ALU-PVC ponujajo najboljše lastnosti obeh materialov. Zagotavljajo namreč trdnost in stabilnost, preprostost vzdrževanja in odlično izolativnost. Pomembno pa je seveda tudi dejstvo, da so cenovno bolj privlačna možnost, saj si jih lažje privoščimo, še posebej v trenutnih razmerah. Okna ALU-PVC ponujajo tudi različne stilske kombinacije, ki si jih lahko prilagodite po svojem okusu.

Oglas za okna

Okna za zimski vrt

Če živite v hiši in pogrešate stik z naravo, je zimski vrt prava izbira za vas. V njem namreč lahko vsak dan v letu uživamo v pogledu na okolico in smo z eno nogo zunaj, z drugo pa notri. Vreme na to ne vpliva, saj lahko v zimskem vrtu uživate v dežju, snegu in soncu. Zimski vrtovi so obkroženi z okni, zato je ključnega pomena, da izberemo kakovostna.

Oglas za zimske vrte, okna in vrata

Okna ALU-PVC so odlična izbira za zimske vrtove, saj so izredno kakovostna, zaradi svoje cenovne dostopnosti pa se tudi lažje odločimo za gradnjo zimskega vrta. Okna ALU-PVC tudi izžarevajo moderni pridih, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Zaradi svoje visoke kakovosti vam bodo služila še dolga leta.

Delo prepustite strokovnjakom

Za izdelavo in montažo ALU-PVC oken se obrnite na strokovnjake MCA Inženiring. Z veseljem bodo odgovorili na vaša vprašanja in pomagali izbrati prava okna za vaš dom. Najbolj znani so po gradnji zimskih vrtov, s katerimi so obogatili marsikateri dom.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Prejšnji članekKako barve vplivajo na naše počutje v domu
Naslednji članekV letu 2023 manj finančnih spodbud v gospodarstvu
logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.