Odprava vlage in plesni

Najpogostejši vzroki za nastanek vlage in plesni na stenah so toplotni mostovi, napačno izvedena hidroizolacija, kondenz, kapilarna vlaga, nepravilno ogrevanje ter slabo prezračevanje oz. zračenje prostorov. Ugotovitev pravega vzroka za nastanek vlage in plesni je nujen za izbiro pravega ukrepa in uspešno sanacijo.

Podjetje HAK PLUS d.o.o je strokovnjak na področju sanacije in izvedbe vseh vrst hidroizolacij, toplotne izolacije ravnih streh, teras in balkonov tako pri novogradnjah kot starejših objektih.

Kakovostna izvedba hidroizolacije je garancija za trajno zaščito objekta pred prodiranjem vlage iz terena v objekt. Tudi pri izoliranju teras, balkonov in ravnih streh pred padavinskimi vodami je kakovostna izvedba zelo pomembna.

Med vsemi izolacijami je hidroizolacija najcenejša, zato pri njeni izvedbi nikar ne iščite prihranka. Pomembna je natančnost izvedbe in nanos kakovostnega izolacijskega sloja.

Za vsak vzrok poiščejo ustrezno rešitev

Z 28 letnimi izkušnjami so v podjetju Hak plus d.o.o. specialisti za odpravljanje težav z vlago in plesnijo v stenah. Njihovo kakovost potrjuje tudi 10 letna garancija na izvedbo njihovih storitev. S tem vam zagotavljajo kakovostno in trajno rešitev!

Pri HAK PLUS d.o.o so specialisti za sledeče ukrepe:

    • Hidroizolacijo na najstarejši, a zelo posodobljen način. Strojno prerežemo opečnati, kamniti ali betonski zid in vgradimo najkvalitetnejše hidroizolacijske materiale, ki ščitijo zidove pred kapilarno vlago in to brez stimulansov (kemije, elektrike …)
    • Hidroizolacijo novogradenj, balkonov, teras …
    • Izvedemo tudi hidroizolacijo, ki podzemne in kletne prostore ščiti pred vodo

Pokličite jih brez obveznosti! Brezplačno in po dogovoru opravijo ogled na objektu ter pripravijo ponudbo za sanacijo obstoječe stavbe ali izolacijo novogradnje!

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRHAK PLUS
Prejšnji članekStoritev, ki v Sloveniji spreminja
Naslednji članekStroški pri prodaji nepremičnine, na katere ste morda pozabili

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.