Menjate okna? Izberite okna iz aluminija in PVC-ja!

Zimski vrt z jedilnico

Pri menjavi oken stroški igrajo zelo pomembno vlogo, saj ta poseg lahko krepko stanjša našo denarnico. Na srečo imamo na voljo dve cenovno ugodni izbiri, ki obenem ustrezata najvišjim zahtevam energijske učinkovitosti. Govorimo seveda o ALU-PVC oknih, ki združujejo najnaprednejše lastnosti visoke izolacije in cenovno ugodne materiale.

Prednosti oken ALU-PVC

PVC okna spadajo med cenovno najugodnejša, obenem pa ne zahtevajo prevelikega vzdrževanja. Narejena so iz plastičnih profilov, ki zagotavljajo visoko toplotno in zvočno izolativnost, obstojnost, varnost in enostavno vzdrževanje. ALU okna pa imajo to prednost, da so primerna tudi za večje odprtine, saj so izjemno stabilna in varna ter primerna za vzdrževanje in uporabo.

Okna PVC

Najboljše iz dveh svetov

Okna ALU-PVC združujejo prednosti obeh vrst materialov. Ponujajo namreč trdnost in stabilnost, preprostost vzdrževanja in odlično izolativnost. Obenem gre za cenovno ugodnejšo možnost, ki v trenutnih časih pride še kako prav. Ta kombinacija tudi ponuja različne stilske kombinacije, ki si jih lahko prilagodite po svojem okusu.

Okna, primerna tudi za zimski vrt

Zimski vrt predstavlja vrhunec domačega razvajanja, saj pooseblja prostor, kjer lahko 365 dni na leto uživamo v stiku z naravo. Pozabite na dež, sneg ali sonce, v varnem zavetju zimskega vrta lahko nemoteno uživate v vseh vremenskih razmerah. Zimski vrtovi so obkroženi z okni, zato je ključnega pomena, da izberemo kakovostna.

Zimski vrt

Okna ALU-PVC so odlična izbira za zimske vrtove, saj zagotavljajo visoko kvaliteto, ki je potrebna za to arhitekturno potezo. Izžarevajo moderni pridih, ki bo vsako hišo spremenil v zavidanja vredno. Ključnega pomena pa je seveda, da so kvalitetno izdelana in je njihovo vzdrževanje enostavno. Tako vam bodo služila še dolga leta.

Zaupajte strokovnjakom

Za izdelavo in montažo ALU-PVC oken se obrnite na strokovnjake MCA Inženiring. Z veseljem bodo odgovorili na vaša vprašanja in pomagali izbrati prava okna za vaš dom. Najbolj znani so po gradnji zimskih vrtov, s katerimi so obogatili marsikateri dom.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekRenault Scenic odhaja v pokoj, z njim tudi podmladek
Naslednji članekSprejeta Strategija slovenskega turizma naslednjih sedem let
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.