Zimski vrt za vsak žep in okus

Steklen zimski vrt pred hišo
Foto: MCA inženiring

Jesen je čas za pripravo hiše na zimske mesece. Eden boljših projektov, ki se ga lahko lotite, je gradnja zimskega vrta. Ta namreč učinkovito podaljša prostor, s čimer boste svojemu domu zagotovili več kvadratnih metrov bivalne površine. Obenem vam bo omogočil pristen stik z naravo, v kateri boste lahko uživali v vseh vremenskih razmerah. 

Zakaj bi si omislili zimski vrt? 

Glavna prednost zimskega vrta je dobro osvetljen prostor, s katerim ustvarite dodatno površino v vašem domu. S pomočjo trislojnega stekla in pravilne postavitve glede na stran neba boste prihranili pri stroških gradnje in znižali stroške vzdrževanja. Posebno vzdušje v zimskem vrtu ustvarijo lončnice zimzelenih rastlin, ki ustvarijo nežen prehod v naravo izza steklenih sten. 

Zimski vrt s strani
Foto: MCA inženiring

Če imate premalo prostora in bi si želeli ustvariti mirno oazo, je zimski vrt kot nalašč za to. Po napornem delu v službi vam bo omogočil še kako potreben počitek in stik z naravo. Delate od doma? Svoj računalnik prenesite v zimski vrt in si tako ustvarite miren kotiček za delo. Zimski vrt vam omogoča več načinov uporabe, prav vsak pa vas nagradi z razgledom. 

Zaupajte strokovnjakom 

Zimski vrt je zahteven projekt, zato je izredno pomembno, da delo prepustite strokovnjakom. Samo ti bodo ustvarili prostor, ki si ga želite in vam bo služil še dolga leta. Izkušeni mojstri MCA inženiringa bodo poskrbeli, da bo vaš zimski vrt daleč najbolj kvaliteten v vsej okolici. Zagotavljajo namreč kakovostno izdelavo in izvedbo v dogovorjenem roku. 

Zimski vrt pred hišo
Foto: MCA inženiring

Leta izkušenj in številni zaključeni projekti so zagotovilo, da ste v pravih rokah. MCA inženiring vam ponuja tudi čudovit svet 3-D konservatorija, s pomočjo katerega lahko vstopite v virtualen MCA konservatorij. Vaš zimski vrt vam izrišejo s pomočjo 3-D modela in vam pomagajo izbrati prave materiale za kar najbolj ekonomično gradnjo.  

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekBodo končno odstranili kup smrdljivega blata?
Naslednji članekInšpektorji na delu: Pozor, če ste gradili brez gradbenega dovoljenja!
logo MCA

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.