Vrhunska toplotna izolacija in suhomontažna gradnja

Moški sedi na lestvi in dela na stropu

Toplotna izolacija je ključnega pomena pri gradnji ali obnovi hiše, saj lahko s kakovostno izvedbo prihranimo pri stroških ogrevanja in si zagotovimo topel dom v mrzlih mesecih ter prijetno hladno bivanje v zelo vročih poletnih dneh. Na voljo je več različnih oblik in tehnik toplotne izolacije, med katerimi še posebej izstopa celulozna izolacija.

Prednosti celulozne izolacije

Gre za naravno izolacijo, s pomočjo katere stavbo toplotno in zvočno izoliramo. Vgradimo jo s pomočjo vpihovalnega stroja, ki zapolni vse praznine, tako da dobimo kompaktno izolacijsko ploščo v enem kosu brez stikov in praznih prostorov (brez toplotnih mostov). Celulozna vlakna uravnavajo klimo v prostoru, zato so še posebej primerna za mansardo.

Odlična lastnost celulozne izolacije je tudi ta, da ne gori. Cene so povsem primerljive s klasičnimi izolacijami, vendar pri celulozni z manjšo debelino dosežemo boljši fazni zamik. Vgradnja je hitra in enostavna. Ker vsebuje borovo sol, se v njej ne naseljujejo insekti in glive ter glodalci (kune, miši, polhi … ). Vpihujemo jo lahko v ostrešja, medetažne plošče, stene in tla ali jo prosto nasujemo po neposeljenem podstrešju.

Izolacija na tleh podstrešja

Možnost subvencije EKO sklada

Celulozno izolacijo izvajajo v podjetju Montažer Založnik d. o. o., ki ponuja tudi suhomontažno gradnjo, adaptacije stanovanj in izdelavo mansardnih stanovanj. V podjetju tako prevzamejo obnovo ali zaključno gradnjo objekta v celoti. Prav tako vam lahko uredijo subvencijo EKO sklada, s katero prihranite pri stroških gradnje ali obnove.

Strokovnjaki iz podjetja Montažer Založnik d. o. o. imajo dolgoletne izkušnje na tem področju, njihov moto pa je kvaliteta in prijazen pristop do stranke. Kontaktirajte jih na telefonsko številko 041 653 908 in se na lastne oči prepričajte v njihovo strokovnost in prijaznost.

Prejšnji članekVse, kar morate vedeti, če kupujete garažna vrata
Naslednji članekEko skladu dodatnih 72 milijonov za ukrepe

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.