Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat – seznanite se s sodobnim konceptom trajnostne gradnje

Vabljeni na  Marlesov dan odprtih vrat, ki se bo odvijal v soboto, 7. septembra 2019, med 10. in 15. uro, v okolici Bleda. Premierno bo predstavljena individualno zasnovana visokoučinkovita plusenergijska hiša, ki predstavlja sodoben koncept trajnostne gradnje. Le ta nudi visoko udobje ter izjemno funkcionalno arhitekturno zasnovo in energetsko učinkovitost.

Hiša ponuja stik z naravo, notranjost pa je popolnoma prilagojena življenju mlade družine, ki je sanje o lastnem domovanju uresničila v tesnem sodelovanju z Marlesovimi arhitekti, kar je pripeljalo do optimiziranega in hkrati premišljenega domovanja, ki na prvo mesto postavlja naravne materiale, ekološko ozaveščenost in trajnostno oblikovanje.

Skrbnost pri umestitvi hiše na lokacijo za premišljeno zlitje z okoljem je bil cilj, ki so mu sledili do realizacije, ki naročniku zagotavlja uresničitev vizije visokega bivalnega udobja. Tlorisna razporeditev je funkcionalna in estetska. Dopolnjuje jo Marlesova tehnologija, ki z optimiranimi detajli doprinese k brezhibnemu delovanju hiše in visoki energetski učinkovitosti. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje, premišljeni konstrukcijski sistem pa zagotavlja visoko toplotno, zvočno, protipotresno in protipožarno zaščito. V hišo je standardno vgrajen najsodobnejši sistem ogrevanja, hlajenja in priprave tople sanitarne vode, s katerim se zagotavljajo izjemno nizki stroški bivanja in visoko bivalno ugodje.

Arhitekturna zasnova hiše je zelo primerna za gradnjo v pasivnem standardu oziroma kot skoraj nič-energijski objekt, v okviru katere vam Marles zagotavlja celovite rešitve za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje (sončna elektrarna) Marlesove skoraj nič-energijske hiše brez škodljivih vplivov na okolje. Koncept Marles Zero Energy Home, ki odraža Marlesovo filozofijo naprednega pristopa pri obravnavanju vseh vidikov bivalnega ugodja – s poudarkom na arhitekturni dovršenosti in energetski neodvisnosti, sledi Evropski direktivi o energetski učinkovitosti stavb, ki bo v letu 2020 vsem novograditeljem narekovala obveznost skoraj nič-energijske gradnje.

Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli, vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu.

Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek je na voljo na spletni strani (www.marles.com).

Prijazno vabljeni v Marles družbo!

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRMarles
Prejšnji članekKako pravilno vzdrževati pomivalni stroj?
Naslednji članekOgrevanje s toplotno črpalko
info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.