Vabljeni na dan oprtih vrat dveh visoko energetsko učinkovitih Marles hiš

V podjetju Marles hiše, vodilnem, najstarejšem in največjem slovenskemu proizvajalcu montažnih objektov v Sloveniji, bodo v soboto 25. maja 2019, v Medvodah med 10. in 15. uro, predstavili dve individualno zasnovani Marles hiši zgrajeni na ključ.

Posebnost tokratnega Marlesovega dneva odprtih vrat je hkratna predstavitev dveh plusenergijskih hiš, ki stojita v neposredni soseščini in odražata pojem družinske oaze miru. Napredni koncept upošteva uporabniško izkušnjo naročnikov, ki so ključne vidike bivalnega ugodja iskali v funkcionalnosti in estetsko dovršenem bivalnem okolju. Hiter slog življenja ter želja po umiku, počitku in sprostitvi so v tesnem sodelovanju med Marlesovimi arhitekti in naročniki pripeljali do optimiziranega in hkrati premišljenega domovanja, ki na prvo mesto postavlja naravne materiale, ekološko ozaveščenost in visoko energetsko učinkovitost. Pri arhitekturnem snovanju je bil močno poudarjen vidik premišljene umestitve objekta na dano lokacijo , ki predvideva družinsko zasebnost in uporabo teras ter zelenih površin v skladu s željami investitorjev.

Pripravljeni na leto 2020

Obe hiši odražata filozofijo koncepta Marles Zero Energy Home, ki predstavlja napreden pristop pri obravnavanju vseh vidikov bivalnega ugodja – arhitekturno dovršenost in energetsko neodvisnost. Evropska direktiva o energetski učinkovitosti stavb bo namreč v letu 2020 vsem novograditeljem narekovala obveznost skoraj nič-energijske gradnje. Arhitekturna zasnova obeh hiš je zelo primerna za gradnjo v pasivnem standardu oziroma kot skoraj nič-energijski objekt, v okviru katerega vam Marles zagotavlja celovite rešitve za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje Marlesove skoraj nič-energijske hiše brez škodljivih vplivov na okolje.

Ogrevanje hiše zagotavlja toplotna črpalka s sitsemom talnega gretja, posebnost pa je izvedeno prezračevanje z rekuperacijo preko decentralnega sistema lokalnega prisilnega prezračevanja, ki bo na dnevu odprtih vrat posebej predstavljen s strani predstavnika podjetja Lunos.

Obenem bodo vsi obiskovalci dneva odprtih vrat deležni podrobnih informacij o izjemnih Marlesovih ugodnostih 2019, ki so na voljo le še do 31. maja.

Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli, vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu.

Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek je na voljo na spletni strani (www.marles.com).

Vabljeni v Marles družbo!

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRMarles
Prejšnji članekOd septembra jih ne boste več mogli kupiti
Naslednji članekHišica, ki jo sestavite v nekaj urah
info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.