Pergole za vrhunsko bivanje na prostem

Pergola ob bazenu, v ozadju razgled na morje

Zakorakali smo v pomlad in vse več časa preživljamo na prostem. Slabe vremenske razmere pa nas pogosto preženejo v notranjost, čeprav je zunaj toplo in prijetno. Enostavno rešitev predstavljajo pergole, ki vas zaščitijo pred vsemi neželenimi vremenskimi vplivi: premočnim soncem, dežjem, vetrom in ob pravilni izbiri modela celo pred snegom.

S pergolami lahko na svojem vrtu ali terasi ustvarite vrhunsko multifunkcijsko terasno streho na izredno čvrsti konstrukciji. Tako boste ustvarili kotiček, kjer se bo zadrževala vsa družina in uživala v prostem času na prostem, ne glede na vremenske razmere. Obenem bo pergola dodala vrednost vašemu domu in arhitekturni čar.

Kakšne so prednosti pergol?

Multifunkcijska terasna streha ustvari najboljši prostor za bivanje na prostem vse leto. Pri tem vas ščiti pred neposrednim sončnim sevanjem, dežjem, vetrom in snegom. Pergole Senčila Bled ponujajo veliko izbiro modelov in načinov vgradnje ter najsodobnejšo tehnologijo izdelave s številnimi patenti. Izberete lahko LED osvetlitve in ogrevanje z IR paneli.

Pergola na vrtu

Na voljo vam je tudi bočno zapiranje z roloji s patentirano tehnologijo SIR ali z drsnimi steklenimi in aluminijastimi paneli. Pergole Senčila Bled ponujajo najvišjo vetrno odpornost in najkakovostnejše materiale evropskega porekla. V programu imajo kar 15 različnih modelov, kolekcija tkanin v več kot 300 različnih barvah in tehnologijah tkanja pa predstavlja eno najpestrejših barvnih palet v Evropi.

Kako lahko upravljamo pergole?

Pergole Senčila Bled ponujajo štiri vrste upravljanj: ročno, daljinsko, upravljanje s pametnim telefonom in preko stikala. Ne glede na to, kakšne vrste oseba ste, ali ste bolj digitalni ali analogni, boste našli način upravljanja, ki bo pravi za vas.

Pergola na vrtu

Katera pergola je prava za vas?

Pri izbiri pergol vam lahko na pomoč priskočijo strokovnjaki iz podjetja Senčila Bled. Njihove dolgoletne izkušnje zagotavljajo visoko mero profesionalnosti in prilagodljivosti. Široka ponudba pergol zagotavlja, da bo prav vsak našel tako, ki mu odgovarja. Poskrbite za zaščiten zunanji prostor v vašem domu in uživajte v svežem zraku!

info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Prejšnji članekPorumenel in lisast vzglavnik? Tako bo kot nov
Naslednji članekOrganizacija dogodka pomeni tudi obveznosti – ne pozabite na varnostne pregrade!
logo Senčila Bled
info@sencila-bled.si|04 575 23 00| Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.