Organizacija dogodka pomeni tudi obveznosti – ne pozabite na varnostne pregrade!

Pregrada

Epidemiološki ukrepi so odpravljeni in javno družabno življenje se počasi odpira. Pomlad in poletje bosta obarvana s številnimi družabnimi dogodki, kot so gasilske veselice in tekmovanja, ki jih organizirajo različna društva (gasilci, planinci itd.) in skupnosti (krajevne skupnosti). Pri tem je treba poskrbeti za ustrezne varnostne pregrade.

Večji dogodek pomeni manj varnosti

V primeru večjih dogodkov je še posebej pomembno, da poskrbimo za ustrezno varnost z varnostnimi pregradami. Pri tem je seveda treba upoštevati, kje se ta dogodek odvija: zunaj (na igriščih ali javnih površinah) ali znotraj (dvorane, društveni prostori, zadružni domi). V vsakem primeru mora biti varnost na prvem mestu.

Notranji ali zunanji dogodek?

Varnostne pregrade moramo prilagoditi kraju dogodka. Zunanji prostori namreč zahtevajo drugačne (pogosto močnejše) pregrade kot notranji. V notranjih prostorih so zelo elegantna rešitev stebri za pregradni sistem iz nerjavečega jekla. Ti namreč dvignejo duh dogodka na bolj prefinjen nivo. Za manj formalne dogodke pa sta primerna stenski pregradni steber s trakom in stenska kaseta s pregradnim trakom.

Pregradni trak

Za zunanje prostore sta bolj primerna plastična veriga in plastični drog. Rdeče bela barva obeh jasno signalizira omejitev gibanja in ga tudi natančno usmerja. Druga možnost je pregradni steber s trakom, ki ga pravzaprav lahko uporabimo tako na zunanjih kot notranjih dogodkih. Ta je zato odlična izbira za vse, ki organizirate mešane dogodke.

Veriga

Za varnost poskrbite zgodaj

Različne varnostne pregrade in sorodno opremo najdete na spletni strani Kataloška prodaja. V ponudbi imajo najrazličnejšo varnostno opremo, s katero boste zagotovili, da so vaši dogodki uspešni in predvsem varni. Poskrbite za nemoten potek dogodkov in uživajte v zabavi!

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekPergole za vrhunsko bivanje na prostem
Naslednji članekZdaj je čas za lastno sončno elektrarno
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.