Naročite vodič po prenovi doma

Tudi vi načrtujete prenovo doma, pa ne veste, kako bi se je lotili? Potem vam bo zelo prav prišel Ytong vodič po prenovi, ki vsebuje veliko idej za prenovo prostorov v stanovanju ali hiši. Kako zgraditi predelno steno, sezidati balkonsko ograjo, narediti oboke med vratnimi krili ali pa zgraditi zidano kuhinjo na vašem vrtu – vse informacije boste našli v odlični e-knjižici, ki jo prejmete na svoj e-naslov in poleg tega sodelujte še v nagradni igri.

Nagradna igra Ytong prenova

Pri naročilu e-vodiča sodelujete tudi v nagradni igri Ytong prenova doma, kjer lahko z nekaj sreče prejmete Ytong gradbeni material v skupni vrednosti 300 €!

Nagradna igra Ytong prenovaV nagradni igri lahko sodelujte na spletni strani: ytong-prenova.si

Podarjamo:
1x material Ytong v vrednosti 300 €
10x delavsko kapo z zaščito

Nagradna igra traja od 21. septembra do 30. oktobra 2020.

Gradbeni material Ytong

Gradbeni material Ytong že več kot 40 let proizvajajo v kraju Kisovec v slovenskem Zasavju. Vsestransko uporaben Ytong je eden izmed najstarejših gradbenih materialov, ki je proizveden v različnih oblikah: od zidnih plošč različnih debelin, primernih za obnovo, do zidnih blokov različnih debelin, s katerimi lahko zgradite hišo od prve vrste do strehe. S termo blokom Ytong Termo Premium lahko zgradite hišo v pasivnem razredu celo brez dodatnega toplotnega fasadnega ovoja.

Gradbeni sistem Ytong

Enostavno rokovanje

Ytong je negorljiv lahek material, ki ga je zelo enostavno obdelovati. Z enostavnim žaganjem lahko oblikujemo raznovrstne nepravilne oblike. Pri delu imamo malo odpada in umazanije, saj uporabljamo le Ytong tankoslojno lepilno malto z malo vsebnostjo vode. Omejeni nismo niti pri zaključnih obdelavah, saj lahko lepimo tako keramiko ali kamen ali pa elegantno zaključimo s tankoslojnim zaključnim Ytong ometom.

info.si@xella.com | 080 18 22 | Spletna stran

Podjetje Xella porobeton SI proizvaja in prodaja gradbeni material blagovne znamke Ytong, prodaja silikatne zidake Silka in toplotnoizolacijske plošče Multipor, ki so proizvedene v Nemčiji.

Prejšnji članekIn če bi vaš račun za ogrevanje znašal 0 evrov?
Naslednji članekProstor za vse vrste srečanj
logo ytong
info.si@xella.com | 080 18 22 | Spletna stran

Podjetje Xella porobeton SI proizvaja in prodaja gradbeni material blagovne znamke Ytong, prodaja silikatne zidake Silka in toplotnoizolacijske plošče Multipor, ki so proizvedene v Nemčiji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.