Naj sanje o zimskem vrtu postanejo resničnost!

Zimski vrt hiše
Foto: MCA inženiring

Ob misli na sanjski dom mnogi pomislijo na veliko verando ali zimski vrt. Oba nam ponujata stik z naravo, ki ga tako pogrešamo pri modernem načinu življenja. Narava nas pomirja, v nas vzbudi občutek hvaležnosti za streho nad glavo in nam zagotavlja, da za vsakim dežjem posije sonce. Zato je tako pomembno, da imamo vsak dan stik z njo. Mrzle temperature onemogočajo uživanje na terasi, medtem ko nam zimski vrt omogoča pristen stik z naravo vsak dan v letu. 

Čudovit razgled

Ste ponosni na svoj vrt, na katerem ste pridno delali vse od pomladi naprej? Zakaj ne bi v njem uživali tudi jeseni in pozimi! Zimski vrt vam to omogoča, saj ga skozi ogromna steklena okna lahko občudujete celo leto. Ta prepuščajo veliko naravne svetlobe, zato boste lahko vsak dan uživali v prijetnih sončnih žarkih. 

Dnevna soba v zimskem vrtu
Foto: MCA inženiring

Podaljšana sezona 

Pogrešate pitje jutranje kave na balkonu? Jutra so že nesramno mrzla, kar pa ne pomeni, da se morate odpovedati svojemu obredu. Svežo skuhano skodelico kave popijte v zimskem vrtu, kjer boste lahko na toplem občudovali naravo. Pri tem vam ne bodo nagajale muhe, čebele, komarji ali ostali mrčes. Zmaga! 

Pravi vrt tudi v mrzlih mesecih 

Ste navdušeni pridelovalci zelenjave in obožujete rože? Jesen ni čas za opustitev vašega hobija! Zimski vrt vam lahko ponudi dodaten prostor, v katerem gojite sveža zelišča in hrano. Zakaj ne bi kar celo leto uživali v domače pridelani hrani?  

Idealna pisarna za delo od doma 

Ste med tistimi, ki še vedno delajo od doma? Ste naveličani dela za kuhinjsko mizo, kjer nikoli nimate miru? Zakaj si ne bi ustvarili domače pisarne s prečudovitim razgledom na okoliško zelenje! Med delom boste lahko dvignili pogled od računalnika in sprostili oči, pa tudi vaše misli vam bodo hvaležne za bolj mirno delovno okolje. 

Dnevna soba v zimskem vrtu
Foto: MCA inženiring

Kako do lastnega zimskega vrta 

Gradnja zimskega vrta je lahko enostavna s pravo izbiro strokovnjakov. Izkušena ekipa MCA inženiringa že desetletje deluje na področju zunanjega stavbnega pohištva. Kakovostno izvedbo vam ponuja v dogovorjenem roku, na voljo pa vam je tudi brezplačno svetovanje, ki vključuje strokovno svetovanje, 3D izris in izvedbo izmer. Za vse informacije so vam na voljo na elektronskem naslovu mca@t-1.si ali po telefonu 031 612 348. 

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekGoogle zemljevidi s predlogom poti, ki najmanj onesnažuje
Naslednji članekIzjemni triki z mikrovalovno pečico, ki jih lahko obvlada vsak
logo MCA

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.