Katera toplotna izolacija in suhomontažna gradnja je prava zame?

Moški sedi na lestvi in dela na stropu

Pomlad je čas, ko razmišljamo o večjih posegih v našem domu, naj bo to prenova streha ali nova toplotna izolacija. Ta je zagotovo izredno pomembna tako pri novogradnji kot obnovi hiše, saj so bili letošnjo zimo stroški energentov zelo visoki. Dobro izoliran dom pa je osnova za udobno bivanje v vseh letnih časih. Ena izmed najboljših oblik in tehnik toplotne izolacije je zagotovo celulozna izolacija.

Zakaj izbrati celulozno izolacijo?

Celulozna izolacija je naravna, z njo stavbo izoliramo tako toplotno kot zvočno. Vgradimo jo s pomočjo vpihovalnega stroja, ki zapolni vse praznine, tako da dobimo kompaktno izolacijsko ploščo v enem kosu brez stikov in praznih prostorov (brez toplotnih mostov). Celulozna vlakna uravnavajo klimo v prostoru, zato so še posebej primerna za mansardo.

Prednost celulozne izolacije je tudi ta, da ne gori. Cene so povsem primerljive s klasičnimi izolacijami, vendar pri celulozni z manjšo debelino dosežemo boljši fazni zamik. Vgradnja je hitra in enostavna. Celulozna izolacija vsebuje borovo sol, zato se v njej ne naseljujejo insekti in glive ter glodalci (kune, miši, polhi … ). Vpihujemo jo lahko v ostrešja, medetažne plošče, stene in tla ali jo prosto nasujemo po neposeljenem podstrešju.

Izolacija na tleh podstrešja

Izkoristite subvencijo EKO sklada

Celulozno izolacijo izvajajo v podjetju Montažer Založnik d. o. o., ki ponuja tudi suhomontažno gradnjo, adaptacije stanovanj in izdelavo mansardnih stanovanj. V podjetju tako prevzamejo obnovo ali zaključno gradnjo objekta v celoti. Prav tako vam lahko uredijo subvencijo EKO sklada, s katero prihranite pri stroških gradnje ali obnove. Zakaj bi plačevali, če vam ni potrebno?

Strokovnjaki iz podjetja Montažer Založnik d. o. o. imajo dolgoletne izkušnje na tem področju, njihov moto pa je kvaliteta in prijazen pristop do stranke. Kontaktirajte jih na telefonsko številko 041 653 908 in se na lastne oči prepričajte v njihovo strokovnost in prijaznost.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekTežko pričakovani Audi A8 EV bo eno najbolj zmogljivih vozil na svetu
Naslednji članekNajboljši športni terenci leta 2023 (Top 10 SUV)
Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.