Kakšne so prednosti oken iz aluminija in PVC-ja?

Zimski vrt s sedežno
Foto: on MCA inženiring

Menjava oken je eden izmed zahtevnejših posegov v vsakem domu, saj zahteva precejšen finančni vložek. To pa na srečo ne pomeni, da morate živeti s starimi in prepišnimi okni, saj poznamo tudi denarnici prijazne alternative. To so ALU-PVC okna, ki združujejo najnaprednejše lastnosti visoke izolacije in cenovno ugodne materiale.

Praktičnost, obstojnost in stabilnost

PVC okna so ena izmed cenovno najbolj ugodnejših, hkrati pa ponujajo tudi enostavno vzdrževanje. Narejena so iz plastičnih profilov, ki zagotavljajo visoko toplotno in zvočno izolativnost, obstojnost, varnost in enostavno vzdrževanje. ALU okna pa imajo to prednost, da so primerna tudi za večje odprtine, saj so izjemno stabilna in varna ter primerna za vzdrževanje in uporabo.

Mca

Vrhunska kombinacija

Okna ALU-PVC združujejo prednosti obeh vrst materialov, saj ponujajo trdnost, stabilnost, preprosto vdrževanje in odlično izolativnost. Na voljo so različne stilske kombinacije, ki zagotavljajo popolno prilagoditev vašemu okusu. V času rastočih stroškov so cenovno ugodna okna ALU-PVC odlična izbira za vaš dom.

Okna za zimski vrt

Okna ALU-PVC so primerna tudi za zimski vrt, ker so visoke kvalitete, ki je potrebna za sobo s steklenimi stenami. Obenem izžarevajo moderni pridih in se odlično vklopijo v moderno arhitekturo. Njihovo vzdrževanje je enostavno, zato z njimi ne boste imeli veliko dela.

Slike profilov različnih oken
Photo by MCA inženiring

Zimski vrt je arhitekturni čudež, ki vam omogoča nemoten stik z naravo vsak dan v letu. V njem lahko uživate v pogledu na okolico ne glede na to, kakšno vreme je. Ker pa so zimski vrtovi obkroženi z okni, je zelo pomembno, da izberete okna najvišje kvalitete. Ravno taka so ALU-PVC okna, ki obenem pomagajo prihraniti denar.

Obrnite se na strokovnjake

Za izdelavo in montažo ALU-PVC oken se obrnite na strokovnjake MCA Inženiring. Z veseljem bodo odgovorili na vaša vprašanja in pomagali izbrati prava okna za vaš dom. Najbolj znani so po gradnji zimskih vrtov, s katerimi so obogatili marsikateri dom.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekTo morate vedeti o izbiri pisarniškega stola
Naslednji članekMenjava dobavitelja zemeljskega plina od A do Ž: Kako zamenjati dobavitelja zemeljskega plina?
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.