Kakšne so prednosti les-alu oken?

Okna les-alu

Pomlad je idealen čas za menjavo oken, s katerimi poskrbimo za boljšo izolacijo našega doma in višjo kakovost življenja. Vse toplejše temperature bodo olajšale prenovo doma in eden najpomembnejših posegov je zagotovo menjava oken. Na voljo imamo različne vrste oken, med najbolj priljubljena pa zagotovo sodijo les-alu okna.

Popolna kombinacija kvalitete

Les in aluminij imata vsak zase določene pomanjkljivosti, se pa odlično dopolnjujeta kot osnovna materiala za okna. Ponujata namreč vrhunsko UV zaščito, nizke stroške vzdrževanja in dolgo življenjsko dobo. Aluminij zagotavlja maksimalno zaščito pred vremenskimi vplivi, medtem ko les zagotavlja odlično toplotno izolacijo.

Okna nad koritom

Še posebej primerno za novogradnje

Les-alu okna ponujajo čiste linije, zaradi česar se pogosto uporabljajo pri novogradnjah. Z njimi namreč poudarimo moderen videz hiše in moderne fasade. Kar pa ne pomeni, da jih ne moremo uporabiti pri starejših hišah. Okna les-alu so vsestransko uporabna in primerna tudi za obnove, saj ponujajo moderen videz, ki je trenutno izredno priljubljen.

Okolju prijazen material

Les in aluminij sta materiala, ki sta prijazna do okolja in ga ne onesnažujeta. Les je biorazgradljiv in ga lahko uporabimo v najbolj različne namene, medtem ko aluminij lahko 100 % recikliramo. Les-alu okna tako zagotavljajo prijetno okolje za bivanje in pri tem varujejo okolje.

Okna z razgledom na vrt

Moderen videz in toplina

Zadnja prednost alu-les oken je zagotovo ta, da materiala delujeta izredno harmonično. Les zagotavlja toplino in čar doma, medtem ko aluminij poskrbi za moderno funkcionalnost. Okna les-alu so visoko kvalitetna, zato vam bodo služila dolga leta in zagotovila visoko toplotno izolativnost, s čimer boste privarčevali pri stroških ogrevanja.

Za izdelavo in montažo les-alu oken se obrnite na strokovnjake MCA Inženiring. Z veseljem bodo odgovorili na vaša vprašanja in pomagali izbrati prava okna za vaš dom. Na njih se lahko obrnite tudi, če želite postaviti nov zimski vrt.

Zimski vrt

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekEko sklad z novimi spodbudami; lani oddana le ena vloga
Naslednji članekMinister Vrtovec miri, a zaloge naj bi imeli le za 3 mesece
logo MCA

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.