Čas je za gradnjo zimskega vrta!

Streha zimskega vrta

Kdor rad zahaja v naravo, dobro ve, kako pomemben je nenehen stik z zelenjem okoli nas. Drevesa in cvetlice nas pomirjajo in opominjajo, da narava vedno teče svojo pot. Žal pa ni vedno mogoče uživati v naravi, saj nam vreme hitro lahko pokvari načrte. Na srečo lahko to spremenimo z gradnjo zimskega vrta, ki nam zagotavlja nenehen stik z naravo.

Lesena konstrukcija

Les je topel, naraven in bogat. Vzbuja občutek domačnosti in varnosti, naš dom pa spremeni v zatočišče. Zakaj si ne bi privoščili zimskega vrta z leseno notranjo konstrukcijo? Ta zagotavlja nemoten prehod iz notranjosti v zunanjost in povezuje oba prostora. Les tudi prispeva k našemu boljšemu počutju, saj s svojim videzom deluje pomirjujoče.

Lesen zimski vrt

Zimski vrt ni samo bivalni prostor, kjer lahko uživamo v obilici naravne svetlobe. Je še veliko več, saj nam ponuja novo dimenzijo čutenja narave, obenem pa sproščujoče deluje na telo in duha. V hitrem svetu nam ponuja oazo miru, v kateri se lahko sprostimo in uživamo ob pogledu na naravo.

Kakovostna izvedba

Glavni element zimskega vrta je steklo. Ravno ta namreč omogoča nemoten ogled okolice in v nas vzbuja občutek prisotnosti v naravi. Zato je izjemno pomembno, da izberemo odlično izolacijsko steklo, ki nas bo ščitilo pred vremenskimi neprilikami. Energetska učinkovitost stekla je izredno pomembna, saj steklo predstavlja kar 80 % površine zimskega vrta.

Osvetljen zimski vrt ponoči

Načrtovanje zimskega vrta je pogosto pomembnejše od same izdelave. Dober načrt namreč obstoječemu domu poveča dodano vrednost in omogoča višjo kakovost življenja. Napačno načrtovanje pa žal doseže ravno nasprotno. Zato je zelo pomembno, da je konstrukcija zimskega vrta takšna, da je integracija v obstoječi dom maksimalna.

Delo prepustite strokovnjakom

Zimski vrt vam omogoča prav poseben način življenja, saj ste blizu naravi, hkrati pa zaščiteni pred vremenskimi vplivi. V njem lahko uživate v zajtrku pod drevesi, občudujete sončni zahod in preučujete zvezdnato nebo. V podjetju LAMAR d. o. o. izdelujejo zimske vrtove v kombinaciji ALU-LES, ki vašemu domu vdihnejo toplino.

Za posvet in načrt zimskega vrta ALU-LES jih kontaktirajte na telefonsko številko 031 323 550 ali jim pišite na info@lamarc.si. Njihovi strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali zgraditi čudovit zimski vrt, v katerem boste lahko uživali celo leto.

Prejšnji članekTop 10 barv kuhinj, ki bodo pospešile prodajo nepremičnine
Naslednji članekKdaj in kako prazniti greznico?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.