Nov projekt FENZL-KLAGENFURT!

Razmišljate o nakupu ali gradnji masivne lesene hiše? Potem velja razmisliti o kvalitetnih hišah podjetja Finnland Block GmbH.

Priznano podjetje, ki se ukvarja z gradnjo in projektiranjem lesenih hiš, Finnland Block GmbH je pred kratkim napovedalo izgradnjo njihovega novega, Fenzl-Klagenfurt, projekta v okolici Celovca.

Gre za veliko in kvalitetno masivno leseno hišo iz laponskega bora. Masivno leseno gradnjo odlikuje veliko prednosti. Kratki proizvodni in gradbeni roki znižujejo stroške izvedbe. Kvalitetna gradnja zagotavlja zelo dolgo življensko dobo stavbe, saj lahko traja več kot 500 let. Stroški za ogrevanje, so zaradi dobre izolativnosti zelo nizki. Tovrstna gradnja nudi tudi zaščito proti električnim in visokofrekvenčnim sevanjem. Življenje v takšni hiši pa vam daje občutek, da ste popolnoma obdani z naravo.

V lesu je skladiščen CO2, kar prispeva k varstvu okolja. Tudi razgradnja vseh lesenih delov, na koncu življenjske dobe hiše, je zelo enostavna in okolju prijazna.

Podjetje je tudi sicer znano po kvalitetnih gradnjah masivnih lesenih hiš, katere si lahko ogledate na sledeči povezavi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.