Najboljša rešitev – pod, okoli in na strehi

Strme strehe imajo več posebnosti, zaradi svoje oblike in konstrukcije.  Zahvaljujoč se več desetletnim izkušnjam kot proizvajalec bitumenskih folij in toplotne izolacije poznamo različne zahteve za strehe bolje kot kdorkoli drug. Vodilni v razvoju – v sistemih toplotne izolacije na špirovcih in na področju folij za strme strehe – je Bauder pomembno prispeval k zagotavljanju, da materialne lastnosti današnjih izdelkov izpolnjujejo najvišje zahteve.

Sistemske rešitve na enem mestu

Pri kakovosti in varnosti je najpomembnejši splošni pregled. Zato vam ponujamo več kot le posamezne izdelke za strmo streho – pri nas dobite popolne sistemske rešitve na enem mestu. Vse komponente so pri Bauderju optimalno usklajene, vključno z zahtevanim dodatnim priborom. Varni boste že od začetka. Svojim strankam boste za vsak primer ponudili pravo, visokokakovostno rešitev.

Celovita ponudba izolacije

Bivalni prostor pod strmo streho

Večji kot je bivalni prostor neposredno pod streho, večje so zahteve glede toplotne izolacije. Kot inovativna gonilna sila na področju sistemov strmih streh in vodilni proizvajalec na področju toplotne izolacije smo opravili pionirsko delo s trdo poliuretansko peno. Kljub temu nenehno razvijamo najučinkovitejšo izolacijsko metodo že več kot 30 let.

Sistemske rešitve

Nudimo celoten program izolacije za strme strehe s širokim izborom bitumenskih folij ter več funkcionalnih elementov z integriranimi toplotnimi, zvočnimi in protipožarnimi rešitvami za vsako zahtevo. Z osebnim strokovnim svetovalcem pa bo vaša toplotna izolacija na špirovcih in med njimi najboljša rešitev.

Strešna konstrukcija, nagib strehe, vremenske razmere, notranja zasnova nagnjene strehe, uporaba stavbe in energetske zahteve so odločilni dejavniki pri izbiri primerne sistemske rešitve za strmo streho. Bodisi z opažem, vidnimi špirovci ali prikrito vidno konstrukcijo  Bauder ponuja ustrezne elemente za izolacijo, kombinirano izolacijo ali notranje izolacijske elemente, kot tudi folije za podkritje podstrehe in podložne folije oz. parne zapore, ki pripadajo sistemu. Obsežen dodaten pribor pa seveda smiselno zaokrožuje ponudbo.

Uspešno sanirana strma streha
Uspešno sanirana strma streha
tomo.znidarsic@bauder.si | 041 729 331 | Spletna stran

Podjetje Bauder Vam nudi strokovno svetovanje kot tudi proizvode za tesnjenje, izolacijo, ozelenitev in tako ponudi varne rešitve projektantom, arhitektom in vsem, ki se ukvarjajo z streho.

VIRBauder
Prejšnji članekSuh estrih – za trdna tla pod nogami
Naslednji članekV Sloveniji v zadnjih dveh letih več kot 120 akcij
tomo.znidarsic@bauder.si | 041 729 331 | Spletna stran

Podjetje Bauder Vam nudi strokovno svetovanje kot tudi proizvode za tesnjenje, izolacijo, ozelenitev in tako ponudi varne rešitve projektantom, arhitektom in vsem, ki se ukvarjajo z streho.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.