Marlesove jesenske ugodnosti

Tradicija, znanje in visoka kakovost so Marlesove značilnosti, ki se odražajo tudi v njihovih objektih. Le-tem so sledili tudi tokrat, ko so posebej za vas pri pripravili številne jesenske ugodnosti.

Za vse tiste, ki v bližajočih jesenskih dneh razmišljate o nakupu nove hiše, so pripravili posebne jesenske ugodnosti iz ponudbe Hiš na ključ, v katere vgrajujejo visoko kakovostne materiale priznanih proizvajalcev. Partnerje, s katerimi sodelujejo pri snovanju omenjenih hiš, izbirajo na podlagi številnih certifikatov, ki zagotavljajo njihovo kakovost, ter na podlagi standardov, ki jih ta podjetja dosegajo.

Osnovna ponudba HIŠE NA KLJUČ v času jesenskih ugodnosti vključuje:

 • VSEBUJEJO DO 5% TAKOJŠNJI POPUST
 • PROJEKTNA DOKUMENTACIJA
  • Vključuje idejno zasnovo, izdelavo celotne projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja (DGD) skladno z novo gradbeno zakonodajo ter celotne PZI in PID projekte.
 • ZVOČNA IZOLACIJA
  • Marles podarja dodatno Marles SILENCE zvočno izolacijo med spalnimi prostori.
 • FASADNA IZOLACIJA
  • Možnost izbire med dvema fasadnima izolacijama (Neopor 140 mm ali kamena volna 100 mm).
 • MARLES ZAGOTAVLJA
  • Vodenje postopka pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada.

MARLES HIŠE: PRIHODNOST ŽE DANES 

Z vključitvijo sistema prisilnega prezračevanja spremenijo vašo hišo v skoraj nič-energijsko hišo. To vam omogoča pridobitev nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Za vas so pripravili tudi posebne MARLESOVE PAKETE, ki so v času JESENSKIH UGODNOSTI še posebej ugodni:

MARLES ZERO ENERGY HOME je dom, ki prinaša tehnologijo prihodnjih generacij hiš. Standardna ponudba odličnih energetsko varčnih hiš je nadgrajena z visokotehnološko opremo za sodoben življenjski slog, ki upošteva trajnostna načela gradnje in bivanja. 

Marles Smart Home – PAMETNI DOM prihodnosti je sedaj že realnost. Implementacija na sodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli omogoča novo perspektivo doživetja doma z najvišjim bivalnim ugodjem.

 

Estetsko izvedeni detajli sodobne Marles hiše ter vgradnja inovativnih in naprednih komponent so sinonim za arhitekturno dovršene hiše, ki zagotavljajo odlične pogoje bivanja z doseganjem najvišjih bivalnih standardov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.