Marles: Vabljeni na dan odprtih vrat

Marles v soboto 12. septembra 2015, med 10. in 16. uro, pripravlja nov DAN ODPRTIH VRAT. Predstavili vam bodo dve najbolje prodajani montažni hiši zadnjih let iz standardne ponudbe – VISOKO UČINKOVITI NIZKOENERGIJSKI HIŠI, zgrajeni NA KLJUČ.

Že vseljena hiša MODERN bo na ogled v Ljubljani, medtem ko bo individualna hiša atrijske zasnove s sodobnim pridihom ATRIS 115 na ogled v Kamniku. Obe hiši s svojo arhitekturo in razporeditvijo nagovarjata tako mlade družine kot tudi starejše pare, saj z domišljeno zasnovo ponujata nove dimenzije sodobne montažne gradnje.

Hiši odlikuje izjemno uporaben in racionalen tloris ter največja možna funkcionalnost in bivalno ugodje. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiš, sledijo načelom trajnostne gradnje in nudijo izjemno zdravo ter ugodno bivalno klimo. Odlika arhitekturne zasnove in tehnologije obeh predstavljenih hiš je energetska varčnost, saj so stroški ogrevanja izjemno nizki, zato sta hiši prava odločitev za tiste, ki prisegajo na zdrav, brezskrben in varčen življenjski slog.


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO
Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bodo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita.

  
MARLES JESENSKE UGODNOSTI in ALL INCLUSIVE PONUDBA 
Da bi Vam čim bolj olajšali gradnjo in opremljanje hiše, so pripravili tudi izjemne Marlesove jesenske ugodnosti in dopolnili ponudbo Marles All Inclusive – ugodnosti pri skrbno izbranih Marlesovih partnerjih, katere vam bodo Marlesovi svetovalci predstavili na dnevu odprtih vrat.


SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo prav tako predstavili in pomagali pri pridobitvi nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. V Marlesu se lahko pohvalimo z največjim številom kupcev, ki letno kandidirajo za nepovratna finančna sredstva Eko Sklada, predvsem iz naslova gradnje in nakupa pasivne stanovanjske hiše ter toplotnih črpalk. 


MARLES HIŠE NA KLJUČ – Na dnevu odprtih vrat vas bodo seznanili tudi  z največjim izborom hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavljajo dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš. S hišami na ključ vam ponujamo izjemen izbor arhitekturnih zasnov, vrhunskih materialov in tehnologijo prihodnosti.  Vse, ki se jim boste pridružili na dnevu odprtih vrat, bomo podrobneje seznanili s posebnimi ugodnostmi Marles hiš na ključ, ki so v okviru  jesenskih ugodnosti še dostopnejše. 

Prijava na dogodek
Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.comnajkasneje do petka, 11. septembra, do 15 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše infromacije o lokacijah objektov. Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 – 272!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.