Marles: Dan odprtih vrat

V soboto, 28. marca 2015, vas vabijo med 10. in 16. uro na drugi Dan odprtih vrat v letu 2015, ki bo v Mojstrani in v Velikih Laščah.

Marlesov dan odprtih vrat – stopite v vrhunsko kakovost domovanja

Uspešna sezona Marlesovih dni odprtih vrat se nadaljuje v soboto, 28. marca 2015. Kot vodilni inovator na področju sodobnih energetsko varčnih hiš vam bodo med 10. in 16. uro predstavili dve visoko učinkoviti nizkoenergijski hiši. Že vseljena hiša Viva 120 bo na ogled v Mojstrani, medtem ko bo individualna hiša tradicionalne arhitekturne zasnove s sodobnim pridihom, prav tako dokončana na ključ, na ogled v Velikih Laščah.

 

Hiši odlikuje izjemno uporaben in racionalen tloris ter visoka energijska varčnost. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiš, sledijo načelom trajnostne gradnje in nudijo izredno zdravo ter ugodno bivalno klimo. Odlika arhitekturne zasnove in tehnologije obeh predstavljenih hiš je energetska varčnost, saj so stroški ogrevanja izredno nizki, zato sta hiši prava odločitev za tiste, ki prisegajo na zdrav, brezskrben in varčen življenjski slog.

Izvedeni sta s konstrukcijskim sistemom Marles MEGA PLUS N 10, ki ustreza zahtevam »visoko učinkovitega nizkoenergijskega standarda«. Hiši sta prejeli nepovratne finančne spodbude iz naslova sistema prisilnega prezračevanja in ogrevanja s pomočjo toplotne črpalke.

V času predstavitve hiše Viva 120 bo priložnost za osebno izmenjavo informacij z lastnikom, ki vam bo predstavil realen mesečni strošek ogrevanja in prezračevanja za obdobje dveh let.

Pomoč strokovnjakov pri odločitvi vašega doma!

Na Dnevu odprtih vat vam bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo svetovali pri gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš, o prednostih lesenih oken, vrat in še več. Ob izbiri vašega doma vam je na voljo tudi Marles Arhitekturni studio, ki vam nudi brezplačno individualno svetovanje arhitektov pri izbiri arhitekture, prilagojene vašim željam in lokaciji. Lahko pa se odločite tudi za Marles Build studio, ki vam bo svetoval vse o novostih in inovacijah na področju gradnje nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš. Prisotni pa bodo tudi strokovnjaki ogrevanja in prezračevanja ter predstavniki banke Sparkasse, ki vam bodo pomagali sestaviti načrt financiranja gradnje hiše.

 

Oglejte si tudi  pomladne ugodnosti!

Na dnevu odprtih vrat, vam bodo predstavili  letošnje Marlesove pomladne sejemske ugodnosti ter akcijio All Inclusive, s katero Marles v sodelovanju s skrbno izbranimi partnerji želi olajšati gradnjo in opremljanje hiše vsem bodočim kupcem Marlesovih hiš nove generacije.

 

Ker je dandanes odločitev za nakup svojega doma nemalokrat pogojena prav s pridobitvijo finančnih sredstev, vam kot edini v Sloveniji nudijo subvencioniranje obrestne mere pri najemu stanovanjskega kredita, banke Sparkasse. Tako boste pri najemu subvencioniranega kredita v vrednosti 100.000 eur privarčevali 3.000 eur.

 

Kako naj se prijavim na ogled?

Da boste zares prejeli vse odgovore na vprašanja, ki ste si jih zastavili ob izbiri vašega bodočega doma, svojo udeležbo najavite na telefonsko številko 02/429 4 500 ali po elektronski pošti info@marles.com, najkasneje do petka, 27.3.2015. do 15. ure. Informacije lahko prejmete tudi na telefonski številki 041/580 – 272

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.